The Muscle Chef

Wie mij volgt op Instagram heeft het al voorbij zien komen. De kant en klare gezonde en vers ingevroren maaltijden van The Muscle Chef.

The Muscle Chef is een online winkel voor sportvoeding. We kennen natuurlijk allemaal Marley Spoon en De Hello Fresh box waar je gezonde maaltijden geleverd krijgt maar je die nog helemaal moet klaarmaken. Bij de maaltijden van The Muscle Chef werkt het net even iets anders. Deze maaltijden worden namelijk afgestemd op jouw behoeften en worden klaargemaakt met uitsluitend dagverse ingredienten en vlees wat direct van de slachterij komt zonder tussenpersonen en vis met het MSC keurmerken en het bevat geen E nummers. Dit proef je want de maaltijden zijn echt heel lekker!

Nadat het is klaargemaakt wordt het verpakt en supersnel teruggekoeld met behulp van een shockfreezer zodat alle vitaminen en voedingswaarden en ook de versheid optimaal bewaard blijft. De maaltijden worden (zodat het bevroren blijft) goed verpakt in een speciale isolatie zak (die je mooi kan hergebruiken) en er wordt ook droogijs aan toegevoegd zodat je maaltijden ook echt bevroren aankomen en ze gelijk de vriezer in kunnen. Zodra je een maaltijd wilt eten haal je hem de avond ervoor uit de vriezer. De volgende dag warm je het op en klaar is kees. Makkelijk en gezond.

Er zijn 4 verschillende soorten maaltijden en pakketten waar je uit kunt kiezen. Voor ieder wat wild dus.

 

Liefs Dalia

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s