Modeshow van Adel Berzi

Wauw, wat een week! Mijn laatste week vakantie is echt in sneltreinvaart voorbij gegaan. Maandag moest ik naar de tandarts…bah. Dinsdag had ik een onwijs leuke dag met Carien en haar zoon, maar woensdag, woensdag was het klapstuk van mijn week!

Een paar weken geleden vertelde medeblogger Kim mij dat ze gevraagd was om mee te lopen in de modeshow van Adel Berzi. Ik kende haar helemaal niet en dan ga je natuurlijk kijken op Insta. Wat een mooie vrouw is dat! En ze ontwerpt leuke kleding. Kim vond het leuk als ik mee zou gaan dus daar heb ik natuurlijk geen nee op gezegd.

Eenmaal daar bleek dat nog een vriendin meeliep in de show. Ik was er al heel vroeg en heb gezien hoe iedereen opgemaakt en gestyled werd en de jurken aankreeg compleet met prachtige kettingen.

Toen het eindelijk tijd was voor de show heb ik mijn ogen uitgekeken. Wat een prachtige creaties kwamen er voorbij! En wat een mooie dames. Allemaal verschillend en uniek op hun eigen manier, dat vond ik er ook zo leuk aan.

Uiteraard heb ik er ook veel leuke mensen leren kennen en ben ik met een paar van de modellen op de foto geweest. Hieronder een indruk van mijn dag. De foto kwaliteit is niet de beste want ik had mijn camera niet bij me dus het is gewoon met mijn mobiel gedaan.

Het was een leuke geslaagde dag en ik was wel heel moe aan het eind ervan maar ik was blij dat ik erbij mocht zijn. Dank je wel lieve Kim, je zag er prachtig uit!

Wil jij voor een speciale gelegenheid een jurk van Adel Berzi? Dan kun je haar via Instagram benaderen zodat jullie samen kunnen bespreken wat voor jurk het moet worden! Ze maakt ook trouwjurken 😍

Haar insta vind je hier

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s