Gaston Luga

Als je de social media kanalen in de gaten houdt dan heb je de tassen van Gaston Luga al vast vaker voorbij zien komen. Maar heb je ook deze al gezien?

 

tas,IMG_2873Ik heb de Pråper pink gekregen van ze. Het is een Zweeds designmerk voor rugtassen. Ze hebben veel verschillende kleuren en soorten. Je kunt je tas kiezen zoals jij het mooi vindt, of zoals ik deze dubbel kleurige met knallend roze. Deze maand (maart) hebben ze een lente campagne. Wat inhoudt dat als jij jouw aankoop doet dan krijg je daar een stevige canvas tas er bij cadeau. De canvas tas is er in het zwart of wit.

 

tas,IMG_4816Mocht jij nu op de site willen kijken en bestellen? Met mijn code CARIENSTEUR ontvang je 15% korting op je bestelling.

Mocht je direct naar mijn tas willen om te zien en te bestellen? Klik dan hier .

Ik ben sinds ik hem heb mogen ontvangen onafscheidelijk met deze tas. Ik vind het namelijk ten opzichte van andere rugtassen echt ideaal dat je de banden kunt verstellen door middel van een gesp, net zoals bij een broekriem. Waardoor de tas altijd recht zit en je dus niet steeds maar aan het schuiven bent met de gesp om de juiste stand te krijgen. Voordeel van dit systeem is dan ook dat ie goed blijft zitten op je rug en de banden niet naar beneden zakken. Draagt erg prettig en comfortabel.

 

tas,A09E1781-A1BF-4B93-B7D5-C26083AD65DBIk heb deze variant gekozen omdat ik het fijn vindt als er flink wat in kan in mijn rugzak, omdat ik ‘m vooral gebruik als ik op pad ga. Zij hebben ook varianten die een slag kleiner zijn een wat compactere afmeting. Deze denk ik zelf ook nog aan te gaan schaffen, ik heb nu ook een rugtasje als “handtas” maar die is inmiddels wel aan vervanging toe, en anders als dat niet zo was dan toch (hahahahaha). Je bent shopaholic of niet hè.

Voor vandaag wil ik het hier bij laten. Ik denk genoeg geschreven te hebben waarom een bezoekje aan hun website een absolute must is. En vergeet mijn kortingscode dan niet!! Kun je weer mooi geld besparen voor een andere aankoop.

 

Liefs,

 

Carien

Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s