Oksels laten laseren (deel 1)

Dreamskin_logo

Hoe tof!! Via Instagram deed ik mee aan een giveway waarbij je je oksels kon laten laseren en wat een geluk ik won!

Ik wilde dit al een tijdje doen maar elke keer kwam het er niet van. Ook twijfelde ik er aan omdat ik nog weleens gehoord had dat het na de behandelingen gewoon terug kwam. Zonde van het geld.  Wat een mooie gelegenheid dus om het te winnen en eens te kijken of het echt helpt en hoe het is.

Afgelopen week ging ik daarom samen met Shabnam (via haar had ik gewonnen) naar Huidkliniek Dreamskin in Zoetermeer. Je het is een stukje reizen maar Shabnam en ik hebben het prima naar onze zin gehad gedurende de rit ernaar toe.

Eenmaal aangekomen werden wij warm begroet door de eigenaresse en haar collega en ging Shabnam eerst liggen. Zij liet namelijk haar gezicht laseren. Binnen no time was ze klaar en was ik zelf aan de beurt. Ik vond het best wel een beetje spannend. Na een korte uitleg gingen ze aan de slag. Omdat het de eerste keer was dat ik er kwam was mij gevraagd mij niet te scheren zodat ze konden zien waar de haartjes groeien en het gebied waar gelaserd moest gaan worden af te tekenen. Dit “aftekenen” wordt gedaan met een wit potlood. Alles wat namelijk donker is wordt gezien door de laser als pigment en daar reageert deze op. Met wit dus geen kans op verbranding.

Nadat het was afgetekend werd mijn oksel netjes geschoren en ging de laser erop. Hieronder een filmpje van hoe dit er aan toegaat en eruit ziet.

Het ziet er spannender uit dan het is. In 15 minuten stond ik weer buiten en was ik klaar. Wat kenmerkend is is de geur van verbrand haar. Ondanks dat ik daarvoor geschoren was. Deze geur komt dus voort uit de haarzakjes die breken en is een goed teken. Ik moet nu nog ongeveer 5x terug en dan is de volledige behandeling compleet. Ik zal jullie elke keer met voor en na foto’s op de hoogte houden hoe dit proces zich voldoet.

Bij deze de eerste voor en na foto, op beide foto’s heb ik mezelf 3 dagen niet geschoren en zoals je ziet is er gelijk al resultaat.

Wil je nou in de tussentijd iets weten of ook alvast een behandeling inplannen. Dat kan natuurlijk via https://www.huidkliniekdreamskin.nl/

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s