Geen woorden

Hoi, eens iets anders dan anders. Ik ben sprakeloos, zit zonder tekst. Geen woorden.

Onlangs postte ik op mijn instagram al dat ik altijd wel wat te vertellen kan hebben maar niet de foto’s altijd heb om te posten. En nu zit ik achter mijn laptop en bedenk mij dat ik het lastig vind om te gaan schrijven.

social,IMG_4786

Uiteraard weet ik wel waar dit vandaan komt hoor…tuurlijk wel. Ik schreef een aantal blogs geleden al over Instagram. Het wel en of niet hebben van voldoende volgers. Als je er volgers bij krijgt voel je je blij en als ze er af gaan dan baal je. Nou laat ik nou gewoon ook maar eens mens zijn en momenteel in een superduper baal moment zitten.

 

Ik groei sowieso gestaag en heb mij daar nooit echt druk om gemaakt. Tot dat ik het bloggen wel degelijk heel leuk vind om te doen en het voor mij wel heel fijn en gemakkelijk zou zijn als ik de “swipe functie” zou hebben op Instagram. Maar weet je het is een social media kanaal wat voor iedereen toegankelijk is maar wel met zijn eigen regels en wetten. Je krijgt namelijk pas toegang tot het gebruik van die swipe functie als je het magische getal van 10.000 / 10K heb bereikt. Ja je leest het goed!! Pas als je 10.000 volgers aan je hebt weten te binden heb je er recht op. Mijn grote grutjes…pfff…hoe dan?

 

Tot aan vorige week zat ik op 5300 volgers en had ik het een kleine stille hoop dat ik volgend jaar misschien dat magische getal wel eens kon gaan halen? Nog een jaartje doorbikkelen en dan worden mijn blogs meer bekeken. Ik houd de moed er in en blijf hopen. Maar dan … BAM … om welke reden dan ook…wat dat weet je bij insta maar nooit, was ik in een week plots zomaar meer dan 100 volgers kwijt.. Grrr, daar word je toch helemaal mesjokke van? En weet je wat je dan vooral niet moet doen? Op andere accounts kijken en ontdekken dat die accounts wel omhoog gaan. NIET DOEN.

 

social,958de0fe-2f5c-4ca4-a532-e1cdd406231eIk geef eerlijk toe… deed ik wel! Met als resultaat dat ik er eigenlijk wel klaar mee was. Ik ben er eens voor gaan zitten 2 dagen lang en heb mijn insta opgeschoond..resulteerde dat ik zelf ook plots 300 mensen minder ging volgen en dat resulteerde dan weer in het nog verder zakken van mijn volgers. Ooohh echt hoor stom systeem. Okee, wat nu? Wat dan? Stoppen met insta? De moed opgegeven?

 

social,E577341C-3022-4192-9764-3EE81E8138B1Ik heb mijn focus op de 10k laten gaan. Dan maar geen swipe functie. Als insta zoveel moeite doet om mij die niet te gunnen, dan houden ze ‘m maar. Stoppen met bloggen wil ik immers niet en daar heb ik insta dan toch ook wel weer voor nodig. Ik kan niet zo tegen het feit “afhankelijk” te zijn!! En al helemaal niet van een stom irritant computersysteem. Het fijne er dan wel weer van is…nu ik het los heb gelaten ik er stukken relaxter mee omga. Minder focus hebben kan ook heel prettig zijn is mijn  ervaring. Dat had ik al ervaren na het weghalen van mijn wedstrijd dit jaar maar nu dus ook op ander vlak.

 

Ik ben eigenlijk wel benieuwd nu…ga jij je nu ook minder druk maken over het wel of niet hebben/krijgen van volgers? Beter nog, wellicht deed je dat al niet!!

Ik wens jullie alvast een super goed weekend!!

 

Liefs,

 

Carien

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s