Super woman

Vind jij jezelf een super woman? Of heb je een andere quote of titel die jij echt op jou vindt slaan? En je dit met trots zou willen dragen?

Onlangs kreeg ik zo’n tof gebaar van sportbedrukking . Zij gaven mij de mogelijkheid een shirtje te bedrukken met datgene wat ik zelf zou willen. Hoe leuk!! Daar zeg ik uiteraard geen nee tegen. Dus ik heb toen ingelogd op hun site .

 

Als je op de site bent dan volg je 4 stappen ;

  • je kiest het product (t-shirt , polo’s , sweater)
  • je kiest het aantal en de kleur
  • je maakt je eigen bedrukking
  • en ja…als laatst vragen ze je te betalen zodat de bestelling afgerond kan worden!

De levering vond ik vrij snel gaan, een kleine week en ik had het shirt al binnen. Op de site zeggen ze ” 3 – 5 werkdagen” en dat klopt dus ook! Laat de stap “maak je eigen bedrukking” je niet afschrikken want qua lettertype en kleuren alles is klaar je hoeft eigenlijk alleen je tekst te bedenken en een plekje op je trui of shirt te geven. Hoe easy?

Je kunt er zelfs terecht voor kleding voor je team. Je kunt er sportkleding ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit en wat goed lichaamswarmte reguleert. Dus individueel of een team iedereen kan zijn sportkleding laten bedrukken.

sport,IMG_5854Genoeg reclame voor het bedrijf, nu even terug naar mij. Ik koos voor super woman omdat mijn trouwe lieve volgers mij dat vaak vinden of zeggen. Dar word ik met regelmaat redelijk verlegen van , maar ik vind het wel iets wat bij mij past, als ik dan toch een klein beetje arrogant mag zijn. En waarom dan? Nou omdat ik niet zo heel lang geleden pas het besef had dat wat ik heb geresteerd en neergezet toch best een super prestatie is geweest. Wat ik voor “lief” nam en “normaal” blijkt toch ook wel weer bijzonder. Jullie weten dat ik nog steeds in een revalidatie traject zit om terug te komen op ee niveau dat ik had binnen de fitness…maar…er is mij inmiddels door verscheidene mensen voorgehouden dat ik niet te bescheiden hoef te zijn in het feit dat ik een prestatie heb geleverd. Dus voila bij deze doe ik dat dan ook een keertje niet.

sport,2b90bf3d-ca02-4fed-82ef-0312bc097ebfIk presenteer u Carien de super woman die terug aan het komen is als bikinifitness atlete en ja die van alles mankeert maar een mega grote wil en drijf heeft om nog minimaal 1 x dat podium op te gaan! Dat is mijn super power, mijn sterke mind. Tevens mijn valkuil, maar ook daar ben ik binnen dit traject op gewezen en daar ga ik zeker wat mee doen. Ik ben inmiddels (heeft even geduurd) ook super trots dat ik het met maatje 48 (toen) naar mijn eerste wedstrijd heb gered samen met alle valkuilen van de reuma / fibromyalgie. Trost op mijn self made super woman power.

En jij? Wat is jouw super woman power?

Liefs,

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s