healthy food

Toen mij werd gevraagd of ik ambassadrice wilde zijn voor de Goodstuffbakery heb ik wel even nagedacht , maar niet te lang.

 

Ik wil hier dolgraag ambassadrice voor zijn als Carien. Voor mij is het soms wat zoeken tussen het leven Carien en het leven als atleet. Momenteel ben ik meer Carien dan atleet en heb ik dus totaal niet te maken met “bakjesleven”. Waar ik iedere dag, jaar in jaar uit, wel mee te maken heb is het goed voor jezelf zorgen. En daar hoort je binnenkant zeer zeker bij. Dus mijn favo quote “A healthy outside starts from the inside” heb ik laten gebruiken door de Goodstuffbakery. Binnenkort is hun verhaal te vinden in het magazine van krachttrainingvoorvrouwen .

 

Weet je wat een mega groot bijkomend voordeel is aan ambassadrice zijn? Ik heb mij mogen laten verrassen met een puur gemak / puur natuur / puur voor jou baker box. Ze vroegen mijn voorkeur wel maar ik zei “verras mij maar”…nou dat deden ze goed hoor! Want zeg nou zelf, de foto..wat zie je? Een choco coco taart!! Ik ga van het weekend de keuken in om dit pareltje te maken.

Wat een Bakery box nu precies inhoudt? Het is een bakpakket speciaal voor jou samengesteld met alle houdbare ingrediënten die je nodig hebt voor een lekker verantwoord zoet gerecht. De bakmixen zijn vrij van geraffineerde suikers, zoetstoffen, tarwe (gluten), lactose, e-nummers en soja. Zonder schuldgevoel snoepen klinkt als muziek in de oren toch? De box wordt speciaal voor jou samengesteld en is geschikt voor iedereen die dus lekker wilt snoepen. Ook voor ;

  • Raw foodies
  • Veganisten
  • mensen met allergieën
  • sporters
  • Paleo friendly

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Bakery box of wil je nog meer informatie? Klik dan hier voor de site.

 

Ik ga dit weekend aan de bak en als jij mij volgt op Instagram zou je dit zomaar voorbij kunnen zien komen.

 

Liefs,

 

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s