Sport onderzoek van de TU Delft

Vandaag een verzoekje van Pamela,
Zij is bezig met een onderzoek en is op zoek naar mensen die een aantal vragen willen beantwoorden. Doen jullie ook mee?

Lieve lezeressen van Daaltjeswereld,
Een korte tijd geleden ben ik in contact gekomen met Dalia voor een samenwerking voor een project in opdracht voor de Technische Universiteit Delft, waar ik (alweer) vijfde jaar student ben. Momenteel doe ik daar onderzoek naar een specifieke levensstijl, daar waar Dalia perfect op aansluit: de fanatiek sporter, de echte “fit-girl”.
Je zult je misschien afvragen wat bovenstaande foto met dit onderwerp te maken heeft. Nou, het is onderdeel van dit project. Volgens het boek “Exactitutes” (Uyttenbroek) zullen wij (ik doe dit niet alleen) een representatie maken van deze “fit-girl” lifestyle. Dit geeft jou als lezer een beetje een beeld waar wij deze representatie op baseren.
Middels het onderzoek dat wij aan het uitvoeren zijn, komen wij over 3 weken met een product/service-voorstel specifiek gericht op deze doelgroep. Ook voor jou als lezer dus misschien wel erg interessant! 

 Jij kunt meedoen aan ons onderzoek!
Ben jij getriggerd door dit berichtje, zelf ook vaak te vinden in de sportschool en vind jij een gezonde levensstijl belangrijk? Dan ben jij de perfecte persoon om onze bij te staan in dit onderzoek! Wat je daarvoor kunt doen? Een vragenlijst invullen! De vragenlijst vraagt om jouw voorkeuren voor bepaalde producten, designs en bezigheden en het invullen ervan duurt maar 3 minuten. Aan het einde van het invullen van de survey kun je aangeven of je op de hoogte wilt blijven van dit onderzoek. Mocht je dit willen, laat dan bij die vraag jouw e-mailadres achter!
#SPOILER. Mocht je je aanmelden voor ons ‘eindresultaat’ tijdens het invullen van de vragenlijst, dan kun je Dalia zien schitteren in de representatie :-)! 
Alvast bedankt voor jouw participatie!
Klik hier voor de vragenlijst:
Liefs Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s