Make up

Jawel daar ben ik weer. We gaan het eens hebben over make up. Iets wat ik eigenlijk bijna niet gebruik, maar na mijn bezoekje aan een pop up store van Essence in Amsterdam mijn interesse zeer zeker is gewekt.

 

esse,IMG_5543Mijn bezoekje werd helemaal feestelijk afgesloten omdat ik de mega gelukkige winnares werd van de “dagprijs”. Een tasje gevuld met mega veel make up. Nieuwe kleurtjes en nieuwe producten, nu allemaal zo plots voor mij! Wist je trouwens dat Essence 50 nieuwe kleurtjes nagellak heeft? Mega tof , want het droogt echt super snel. Nagels lakken is nog nooit zo handig geweest.

 

In het tasje zat ook de make up lijn “you better work”. Deze is gym – en waterproof! Kijk en daar komt ie…nu wordt het interessant. Want waarom ik eigenlijk nooit make up draag doordeweeks is om het feit dat ik 5x in de week in de gym te vinden ben. En ik heus wel eens met een make uppie daar heen ben geweest maar dat was zo niet chill. Het jeukt en zweet extra en daardoor al snel euh…hoe zal ik het zeggen…niet zo heel fraai meer. Dan kies ik voor het simpele…en dat is gewoon niks opsmeren of doen. O ja..mascara dat draag ik wel altijd. Zonder ga ik de deur niet uit. Dat heeft ook vooral te maken dat door de fibromyalgie je chronisch moe bent maar dat zie je bij mij ook echt. En dan helemaal als ik geen mascara draag, lijken mijn ogen helemaal op sluimerstand te staan.

 

esse,IMG_5574Nou goed ik heb inmiddels 6 dagen de proef op de som genomen en ben opgemaakt naar de gym geweest. Aangezien niet iedere training gelijk is wilde ik dus ook meerdere meetpunten. Het zekere voor het onzekere hè. Maar serieus zelfs met een heftige beentraining waar toch enig zweetdruppel aan te pas komt…niks geen vegen of wat dan ook. Belangrijker nog, ik had er geen “last” van, in die zin ik ging er niet sneller door transpireren in mijn gezicht wat ik normaal gesproken wel snel heb bij het dragen van een foundation. Ik gebruik de tinted day cream light , ik ben gaan kijken bij de Kruidvat (waar ze Essence verkopen) en er is ook een donkere variant. Het voordeel wat ik had is dat in de pop up store ook een visagist aanwezig was die mij heel goed en fijn heeft ingelicht. Dus voor mij is de light goed, maar dat je weet dat er dus een donkerdere te koop is. Tip van haar die ik jullie kan geven..om de juiste kleur foundation te checken voor jezelf is niet het op je hand smeren maar op de overgang wang-kaak-hals. Als dit dan mooi overloopt zonder al te veel verschil dan heb je de juiste.

 

esse,IMG_5493Wat je op de foto ook kunt zien is het camouflage palet, daar zit vast en zeker voor jou ook de juiste bij. De groene die je ziet, heb ik mij laten vertellen is ideaal als je rode vlekjes weg wil werken. De eye primer aanbrengen voor de oogmake up dan blijft het extra goed zitten. En dan als je klaar bent als finishing touch de fixing spray..en echt het zit de hele dag goed! Jullie kunnen je vast de stormen van onlangs en de mega regenbuien nog wel herinneren toch? Nou ik heb 2 honden en heb daar dus in gelopen met deze make up en zelfs toen..niets aan de hand!

 

Yep ik ben enthousiast en ja ik heb mijn merk ontdekt. Deze blog is trouwens niet uit opdracht van hè, maar uit mijn enthousiasme dat ik dit graag met jullie wil delen. Doe er je voordeel mee, of wie weet gebruik jij deze producten al en ben je net zo fan als ik (nu). Weet je wat deze producten nog meer zo leuk maken? De prijs!! Werkelijk ongelooflijk hoe betaalbaar dit is. Ontdek het zelf, laat even weten of je het met mij eens bent, vind ik leuk!

 

Liefs,

 

Carien

 

 

 

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s