Kennismaking

Ken jij MIHA bodytech?

Men zegt dat dat een total body workout is. Van 20 minuten trainen met snel resultaat. In 20 minuten het effect bereiken van anderhalf uur training. Je krijgt een vest aan waar in elektrodes in zijn verwerkt, deze techniek dringt dieper in de spier door. Hierdoor bereik je dus in een korte tijd het effect van een lange workout.

Door deze manier van trainen zou er meer spierweefsel worden opgebouwd en wordt het metabolisme gestimuleerd en de huid verstevigd. Met als gevolg, gewichtsverlies en cellulitis vermindering.

 

body,IMG_6899Toen ik las dat de bodytec uitermate geschikt is voor personen die ;

  1. fitter en vitaler willen leven
  2. willen afvallen en centimeters willen verliezen
  3. een hoger niveau in de (top)sport willen bereiken
  4. de huid willen verstevigen of cellulitis willen verliezen
  5. revalideren na een blessure
  6. gezondheidsklachten willen voorkomen of verminderen, zoals artrose , rug-,nek-en bekkenbodem klachten, incontinentie, osteoporose, kramp en spataders

toen bedacht ik mij dat dit wel een enorm aantrekkelijk lijstje was. Te mooi om waar te kunnen zijn?

 

Eerst ervaren en dan beoordelen dan maar. En zo gingen Dalia en ik op weg naar yousportzzwijndrecht. Niet geheel dichtbij, maar de interesse was zo groot dat wij de kilometers er voor over hadden. Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen en na het opdrinken van een lekker glas thee en het ondertekenen van een formulier werd Dalia eerst gehesen in het harnas. De ervaring die moet je echt zelf opdoen het is namelijk vooral het gevoel wat de training aanwezig is. Het is te vergelijken met een “wakker wordende slaapvoet” maar dan door je hele lijf. Tintelingen, mieren, speldeprikjes..geen idee hoe ik het omschrijven moet.

 

Wij beiden hebben het nu ervaren, het was geen proefles maar een kennismaking van 3 – 4 minuten, te kort om er een zinnig iets over te zeggen uiteraard. Ik heb er geen spierpijn van ervaren ook geen vermoeidheid. Geen idee hoe het zou zijn geweest als je 20 minuten traint. Ik denk oprecht wel dat het dat intensief is, want de constant aanwezige prikkel is bijzonder aanwezig en je voelt dat dat wat doet. Maar voor nu te kort om er een heel goed oordeel over te geven.

Woon jij nu in de buurt van Zwijndrecht of zelfs in Zwijndrecht, en ben jij serieus op zoek naar goede begeleiding? Dan kan ik je deze gym zeer zeker aanbevelen. Er heerst een persoonlijke en gemoedelijke sfeer. Wat zij jou kunnen bieden kun je vinden hier op de site.

body,IMG_6897Ze werken alleen op afspraak. Yousportz heeft het unieke personal fitness concept bedacht voor mensen die personal training willen, maar het simpelweg te duur vinden. Je doet zelfstandig aan kracht-en conditietraining, maar wel onder intensieve begeleiding van onze personal fitness trainers. En dus ook MIHA bodytec aanbieden.

 

Binnenkort ga ik deze ervaring nog eens overdoen maar dan voor de volle 20 minuten, wellicht kom ik daar in een andere blog nog op terug. Want vooral de beschreven punten  3-4-5-6 zijn voor mij aantrekkelijk. Zeker nu ik nog steeds kamp met blessureleed maar wel de drive heb om te bewegen. Dus wie weet…op naar een nieuw blog…

 

Veel liefs,

 

Carien én Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s