Pasen, Chocolade en Gezelligheid

Hou jij ook zo van Chocolade? Gelukkig werk ik op een school en krijg ik regelmatig een chocoladereep van een lief kind! Ik heb er zelfs nog een paar liggen.

Mijn favo repen zijn die van Tony Chocolonely en die van Hands Off My Chocolate. Over die laatste ga ik het vandaag hebben.

Nu de pasen er aan komt is er natuurlijk een heleboel chocolade op de markt en ook Hands Off blijft daarin niet achter. Zij komen namelijk met drie limited edition repen speciaal voor pasen genaamd the egg bar. Ik mocht ze als een van de eersten alledrie ontvangen.

IMG_3826En wat hebben ze leuke kleurtjes!! Het zijn drie repen met een pastel verpakking en ieder hun eigen smaak.

  • De groene reep is een 70% donkere chocolade in de smaak Carrot Cake
  • De lila reep is melk chocolade met de smaak Crushed Toffee Eggs
  • De gele reep is denk ik ook wel mijn favoriet! Melk & Witte Chocolade

De repen zien er heel vrolijk uit en je krijgt al zin om er in te bijten als je de verpakking ziet. Het is niet de standaard reep met rondjes die ze normaal gesproken hebben maar het zijn allemaal eitjes met een stukje eigeel. Als je daar niet blij van wordt.

De prijs van de repen is € 2,56. Je kunt ze bestellen bij Hands Off My Chocolate online of gewoon kopen in de supermarkt.

Ik ben in ieder geval heel benieuwd welke jou het lekkerst lijkt.

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s