Tanden

Weten jullie nog dat ik onlangs een post had over Charcoal Whitening? Er waren toen aardig wat mensen nieuwsgierig naar het resultaat of in ieder geval de werking. Dus ben ik er mee aan de slag gegaan. In mijn story heb ik al tandenpoetsend jullie laten zien wat het effect is….mega zwarte mond!

 

Waarom zwart zul je denken? Kleine uitleg hoe het werkt;

In je voeding zitten allerlei kleur-en zoetstoffen die op je tanden gaan zitten. Actieve charcoal zorgt ervoor dat je tanden grondig worden gereinigd. Actieve charcoal is actieve kool en kool is zwart. Vandaar. Als het ware werkt het als een slijpmiddel zonder schadelijk te zijn. De actieve kool heeft naast deze eigenschap ook nog de voordelen van het tegengaan van toxines, bacteriën en een slechte adem en geen kans op vervelende bijwerkingen omdat het puur natuurlijk is. Ze garanderen resultaat binnen een week.

 

Nu zijn mijn tanden niet heel erg verkleurd of geel, maar een lichte verandering heb ik wel degelijk zien gebeuren in de week. Zelf heb ik het een week gebruikt, maar dat heeft meer te maken dat ik redelijk tevreden ben over de kleur van mijn tanden. Maar dat het een effect geeft is wel zo. Het zou toffer zijn geweest als ik een mega duidelijk verschil had kunnen laten zien, dat is dus helaas niet zo.

 

Op de site kun je nog meer foto’s vinden en eventueel andere blogs die al geschreven zijn hierover. Wat wel het vermelden nog waard is is dat ze duidelijk zijn in wat het is en wat het doet. De poeder (want dat is het) komt met een zeer duidelijke gebruiksinstructie. Ik koos ervoor om inderdaad 2 minuten te poetsen dan uit te tuffen (rot woord) en dan nog niet te spoelen maar nog 2 minuten te laten zitten. Na die 2 minuten heb ik wel elke keer grondig mijn mond gespoeld. Je zou dan nog eventueel als er nog restjes zitten kunnen napoetsen, maar dit wordt dus heel duidelijk omschreven op het bijgeleverde blad wat je ontvangt.

 

Als je gaat bestellen zou ik je zeker aanraden voor een “pakket” te gaan, puur ook omdat je dan de bamboe tandenborstel er bij hebt. Deze is overigens ook los te bestellen, maar pakket is ietsje voordeliger. Je kunt ook een duo pakket bestellen kun je samen gaan voor  mooie witte tandjes. Op instagram zijn ze hier te vinden. Kijk daar ook gerust even naar.

 

poets,IMG_6301

De kenmerken nog even op een rijtje ;

  1. 100% natuurlijk
  2. hoogwaardige kwaliteit charcoal
  3. veilig en duurzaam je tanden bleken
  4. de goedkoopste van Nederland (zegt men)

 

poets,IMG_6268

Conclusie van mij kant is dat het qua gebruik makkelijk is met enig resultaat, maar dat ik eerlijk niet weet of het werkt als je tanden heel erg verkleurd zijn. Je zou dan echt even op de site de verschillende blogs kunnen bekijken. Wel zeg ik eerlijk dat je voor de prijs het niet hoeft te laten! Je doet er veel langer mee dan 1 week dus je kunt het een langere tijd gebruiken. Ik ben redelijk enthousiast maar gematigd, naja nogmaals wellicht was ik niet de meest handige verschilmakende proefpersoon.

 

Liefs,

 

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s