Een spannende dag

Vandaag was een spannende dag voor mij. Mijn jongste dochter ging voor het eerst naar het kinderdagverblijf. Ik moest 2 kinderen vroeg klaar maken in mijn eentje en had geen auto dus we gingen op de fiets.

Gelukkig is het allemaal prima gelukt!

We zijn op tijd opgestaan en ik heb de kids klaar gemaakt, zagen er top uit. Over mezelf kan ik maar beter zwijgen 🤐 ( ik zag eruit als een verlepte dweil, eigenlijk zegt het woord dweil wel genoeg want die sowieso verlept).

Zoals ik al zei had ik geen auto, extra spannend voor het eerst met twee kinderen op de fiets. Dit is extra spannend omdat mijn jongste dochter nog niet kan zitten dus in de draagzak moet. Ook dit is beter gegaan dan verwacht. Ik vond het wel een beetje eng, maar ik woon gelukkig in een rustige omgeving.

Het kinderdagverblijf zit bij een winkelcentrum dus ik dacht ik doe meteen de wekelijkse boodschappen heb ik twee vliegen in één klap. En hoeft papa het een keer niet te doen, ben er nu toch. Scheelt weer tijd in dit drukke leven. Het werden echter een stuk meer boodschappen dan verwacht, zoals altijd.

Daar stond ik dan met volle tassen bij mijn fiets te bedenken hoe ik al deze spullen mee zou krijgen!

Na even nadenken kwam ik met een inventieve oplossing! Een tas in het achterzitje van mijn dochter en dan ook echt de tas vast zetten alsof het een kind is, want anders flikkert alles eruit en één tas in de fietsmand. Was wat onstabiel en misschien een beetje rare vertoning, maar hey het is me wel mooi gelukt! Zie foto voor mijn bepakte fiets.

image2

P.S. het is goed gegaan met mijn dochter op het kinderdagverblijf! Ze vonden haar lief en rustig.

Liefs Sarah.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s