Hunkemoller: De Doutzen Kroes Swim Collectie zomer 2019

Van de week ontving ik weer een heel leuk pakketje van Hunkemöller! Hierin zaten een aantal nieuwe items van de Doutzen Swim Collectie.

Hij ligt vanaf vandaag in de winkels en is online te koop! Het is de grootste collectie tot nu toe en hij is echt heel leuk!

Daarnaast is het een collectie met niet alleen badkleding maar heeft Hunkemöller samen met Doutzen een lijn samengesteld die ook heel geschikt is voor het komende festival seizoen!

Bikini’s met ruches en polkadots, mooie badpakken, gehaakte topjes, een aantal prachtige lange jurken en uiteraard kunnen daar slippers en een leuk “festival” tasje niet aan ontbreken.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Buiten het feit dat de collectie gewoon echt gorgeous is gaat een deel ook naar een goed doel! De Gold Goddess bikini is namelijk ontworpen door “Knot On My Planet” waar Doutzen sterk bij betrokken is. Van de verkoop van deze bikini gaat 50% van de winst naar de stichting.

De stichting Knot On My Planet zet zich in voor de Olifanten om hen een zekere toekomst te geven in onze wereld door partnerschappen aan te gaan binnen de fashion en luxe merken.

Veel van de opbrengst in deze samenwerkingen gaat direct naar projecten om de ivoor crisis te beëindigen. Een heel mooi doel dus om je geld aan uit te geven en, je houd er ook nog een mooie bikini aan over…WIN WIN dacht ik zo!

Meer over Knot On My Planet kun je hier vinden.

Een aantal foto’s van de prachtige items die ik kreeg!Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s