Facebook en Instagram

Ja ja..inmiddels weet ik het wel…Facebook is voor de “ouderen” onder ons. Nou lekker belangrijk, ik had Facebook eerder dan dat ik actief werd op Instagram.

 

abba,IMG_8080

Inmiddels ben ik actief op beiden social media kanalen. Zowel Facebook als Instagram kun je mij terugvinden. Op beiden kanalen vind je mij onder mijn eigen naam Carien Steur. Simpel toch? Ik kan je een handje helpen door hier en hier te klikken om op mijn accounts terecht te komen. Op mijn insta plaats ik dagelijks een post…een foto met een quote en een kort verhaaltje..kan over van alles gaan. Net zoals ik mijn blogs schrijf zo schrijf ik ook op mijn insta. In mijn bio zoals ze dat zo mooi noemen heb ik een link staan naar mijn blogs..handig voor jullie want met één klik kom je in mijn verhaaltjes terecht. Ik hoop ooit mee te mogen maken dat ik de 10.000 volgers bereik zodat ik de “swipe functie” kan toevoegen..maar poe hee dat is wel een flinke weg nog en een nog grotere uitdaging!! Wat ik dan op Facebook plaats? Je kan het geloven of niet..er zijn dus mensen die mij volgen op facebook maar niet op insta en andersom en omdat ik een ieder het gun mijn verhalen te lezen (hahahah), deel ik daar wat ik op insta ook deel. Voornamelijk mijn samenwerkingen en de link naar mijn blog dus.

 

 

Nou goed weet je wat ik dan bijvoorbeeld wel weer heel leuk vind aan Facebook? Zo nu en dan (geregeld) komt er iets voorbij van nametest.com Nederlands. Zo dus ook laatst waar ik weer eens zo’n testje meedeed. Geregeld slaat het werkelijk nergens op hoor…is het vooral grappig om te doen en voor de lol. Maar soms gebeurd het je dus dat het klopt!

abba,IMG_7666

Kijk en dat deel ik met jullie dan weer hè, ik had het op de social media kanalen al gedeeld, dus waarom dan nog niet even in een blog? Want wie weet lees jij wel mijn blogs maar volg je mij helemaal niet? Kan toch? Maar even alle gekkigheid daar gelaten, ik vind social media nog steeds een leuk iets, zodra ik merk aan mijzelf dat het mij irriteert zal ik ook net zo snel er weer weg zijn als dat ik er was. Net als bloggen, ik ben een geluksvogel dat jullie mijn blogs willen lezen en het waarderen wat ik doe als blogger. Maar ook dit zal geen eeuwig leven hebben toch? Maar hee dat heeft niemand…en zolang je er wel bent kun je er wel wat van maken! En dat doen we dan ook!

 

abba,IMG_8079

Zondag 12 mei ga ik trouwens naar ABBA Gold…ik ben totaal geen ABBA fan maar we gaan met een stel vriendinnen dus dat wordt geheid LOL to the max. Mocht jij nu ook willen gaan? Ik kan je een code geven zodat je met 50% korting je kaarten kan bestellen!! Een hoop FUN voor minder geld!! Zie ik je daar?

Kortingscode = CARIEN50

De link = Eventim

 

Voetjes van de vloer en have fun!!

 

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s