Nog even over….

Okee, normaal gesproken kom ik eigenlijk nooit ergens op terug. Maar om dat ik vorige week al wist dat ik mij op glad ijs zou begeven met mijn post over jaloezie, vind ik dat nu dus een keertje nodig.

nog eens,IMG_8646

Woensdag was de blog jaloezie en donderdag de blog social media. In de laatste geef ik ook aan dat ik blog over wat ik meemaak of denk. Het zijn dan voorvallen uit mijn  privé leven want hoe anders kan ik het dan meemaken? Ik kan moeilijk schrijven over een ander zijn of haar leven want dat beleef ik niet. Nou goed wat ik probeer te melden is, er waren wat mensen die zich denk ik herkende of aangesproken voelde want daar kreeg ik nogal wat bijzondere reactie van laten we het zo noemen.

 

Kijk ik ben niet van namen noemen omdat ik iedereen in zijn waarde laat en dat zal ik nu ook zeker niet doen. Wat zou überhaupt de toegevoegde waarde hier van zijn voor jullie? Dan begeef je je namelijk op en in een roddelcircuit en niet in een blog. Maar wat ik nu eigenlijk probeer duidelijk te maken is het volgende. Wat er vorige week gebeurde is iets wat ook voor menigeen denk ik wel herkenbaar is, namelijk je hebt altijd mensen die niet zozeer jaloers misschien (naar eigen zeggen) zijn aangelegd maar die wel direct een mening vormen of een aanname doen. En voilà toen had ik weer stof tot nadenken en dus ook tot bloggen. Omdat ik nu eenmaal een taboe doorbreek? Of simpelweg discussie of confrontatie niet uit de weg ga? Nou beiden.

 

nog eens,IMG_8645

Nadat ik alle dm’s, what’s apps en reacties op Instagram nog eens goed bestudeerd en geanalyseerd had, kwam ik tot de volgende conclusie ; aannames doen en direct een mening vormen zijn misschien nog wel vervelender dan jaloezie. Jaloezie vind ik nog wel ergens op gebaseerd (soms) maar een aanname is daarentegen echt te voorbarig en zegt meer over een onzeker gevoel van de ander dan over de boodschap vertellende. Of vergis ik mij hierin? Corrigeer mij gerust hè, ik ben een mens met haar eigen ideeën maar sta open voor andere ideeën en meningen. Of we het eens worden laat ik dan even in het midden, maar dat is ook niet het punt. Het punt is dat je mag en kan bespreken wat je bezighoudt. Als je het er niet mee eens bent of je stoort je aan mijn schrijven, dan moet je vooral niet lezen of mij volgen. Ik ben nu eenmaal ik en ik kan mij (en wil ik ook nog wel) aanpassen maar moet ik er wel achter staan.

 

nog eens,IMG_8648

Zo en dat was het laatste wat ik er over te zeggen had, want het was een persoonlijk blog wat al weer veel te veel aandacht heeft gekregen. Even wat anders, hadden jullie de kaartjes voor ABBA GOLD nog besteld? Laat even weten misschien kunnen we een selfie maken die dag? Zou leuk zijn toch? Even ter herinnering…het is 12 mei en met de code CARIEN50 ontvang je 50% korting. Hierbij de link.

Aanstaande vrijdag ga ik voor het eerst in mijn leventje paaldansles krijgen…ergens heel veel zin in maar ik zie er ook zo mega tegenop! Het lijkt mij echt rete zwaar.. Ik ga gezellig met Dalia, wie weet lezen jullie hier op Daaltjeswereld wel hoe of wat, ik denk vooral dat jullie gaan lezen hoe onze les is verlopen… de dag daarna staat een dag Emmen gepland…hahahhahaha zal mij benieuwen hoe we er dan bijlopen. Wat je ook kunt doen is ons volgen op Instagram hè, als je dat nog niet doet. Wij laten vaak in onze stories zien wat wij meemaken samen (ook apart uiteraard). Dus mocht je helemaal op de hoogte willen blijven? Klik hier en hier

 

Ik wens jullie een zeer fijne dag en enjoy life!! En tot een volgende keer.

 

Liefs,

 

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s