Wat heb je nodig?

– 60 gram amandelmeel
– 80 gram kokosmeel
– 100 ml amandelmelk
– 125 gram honing
– 80 gram kokosolie
– 4 eieren
– 1 theelepel vanillepoeder
– 2 theelepels (wijnsteen)bakpoeder
– 2 handjes bosbessen
– 1 eetlepel (kokosbloesem)suiker

Hoe maak je het?

Verwarm de oven vast voor op 180 graden en vet je cakeblik in met wat kokosolie. Klop de eieren luchtig in een kom. Voeg amandelmelk, vanillepoeder, honing en kokosolie toe en mix dit goed door elkaar. Voeg kokosmeel, amandelmeel en bakpoeder toe en mix tot een glad beslag. Schep het beslag in je cakeblik en verdeel de bosbessen erover. Tot slot strooi je de (kokosbloesem)suiker over de bosbessen en bak je de cake in een voorverwarmde over in ca. 40 minuten gaar.

Hi, leuk dat je mijn blog gelezen hebt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat :-)

%d bloggers liken dit: