Moederdag

Is dit iets wat jullie vieren? Of is het een dag zoals altijd? Toen mijn kinderen klein waren kon ik zielsgelukkig zijn met hun knutselwerkjes. De meeste heb ik nog steeds! Tegenwoordig vind ik heel bijzonder als ze iets “extra” doen voor mij deze dag.

 

Dit jaar valt Moederdag op 12 mei. Ik zelf ben ik die avond met vriendinnen op stap en overdag verwacht ik een dag te hebben zoals niet anders maar wellicht wel dat mijn dochter even langskomt voor een kopje thee drinken bij en met haar mama. Meer is niet nodig om mij goed te voelen. Dat mijn kind, ook al woont ze niet meer thuis, nog steeds haar moedertje opzoekt..groter cadeau kun je niet hebben toch? Weet wel dat ik dit type met een gevoel hè. Wat voor de één speciaal is is wellicht voor een ander normaal. Ik zelf heb geen goed contact met mijn moeder, ik kom al jaren niet meer over de vloer bij mijn ouders. Mijn man komt nog wel bij zijn mams dus die zal die dag zeker aan haar een bezoekje brengen.

Om die reden ben ik denk ik ook het type moeder die het niet erg vind als je niet komt…nou beter gezegd, ik verplicht mijn kinderen niet te komen. Neem bijvoorbeeld Pasen onlangs, mijn dochter had al veel plannen gemaakt. Helemaal prima, dan kom je een andere dag toch of een andere keer weer. No problem, zij heeft haar leven en ik het mijne. Maar daar kwam de oplossing ze kwamen (zij en haar vriend) bij ons ontbijten op eerste Paasdag…kijk en dat zijn mijn moederdagcadeautjes!! Iedereen weer even bij elkaar en gezelligheid. Die heb ik dus niet alleen op de bewuste dag die men in het leven heeft geroepen als Moederdag.

 

 

Neemt niet weg dat sommige bedrijven wel hele leuke en mooie aanbiedingen hebben om moeders extra in het zonnetje te zetten. Zo ontving ik laatst van mijn Mymuesli deze twee kokers. Eentje, zoals je ziet, met een mooie bos bloemen erop! Dat is nog eens een leuk bosje bloemen om te geven toch? Of zeg eens tegen je mama “I love you”…een heerlijke muesli met zoete aardbeien en cranberries omhuld met witte chocolade. Ook lekker voor jezelf ..

Wist je dat je ook je persoonlijke muesli kunt samenstellen? Je kan dan zelf een naam geven aan de muesli en je eigen favoriete ingrediënten kiezen…je zou er zelfs een lieve persoonlijke boodschap aan toe kunnen voegen. Zo maar een tip van mij aan jou dat mocht jij je mama nou net dat beetje extra willen geven.

Ik raad je aan deze link te gebruiken voor 10 euro korting bij een bestelling vanaf 15 euro. Deze korting is geldig tot en met 13 mei 2019.

 

Ik heb deze heerlijke muesli al als cadeau mogen ontvangen en verwacht dat dit op de ontbijttafel staat 12 mei. Ontbijt is bij ons een dingetje aan het worden denk ik sinds mijn dochter uit huis is. Want met kerst zat ze aan het ontbijt, met Pasen zoals ik al zei … dus ik vul nu maar vast in dat dat met Moederdag niet anders zal zijn.

 

Liefs,

 

Carien

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s