Foodwolf

Iedereen die kinderen heeft herkent dit waarschijnlijk. Jouw eten is niet meer jouw eten. Alles wat je eet wil je kleine ook proeven en eten. En als ze het lekker vinden is het ineens je kind haar eten… Ik zie het hier thuis en op straat, overal eigenlijk. Kinderen zijn echt kleine wolven!

Alles wil mevrouw wat ik eet, tosti, gebakken ei, crackers en noem maar op. Het is een kleine sniper. Ze ziet, hoort en ruikt alles 😳

Laatst hadden we een familieuitje ik had niet geluncht en trek in Mc Donalds. We kwamen er langs dus ik bestel een burgertje en kip nuggets. Ik ben ze aan het opeten en zie ineens dat mijn dochter van achter in de auto helemaal uit haar stoel hangt en een geluid maakt ‘ zo van euhh ben er’. Papa moest hard lachen en zegt ‘was je vergeten dat je met een wolf in de auto zat’. Ik geef haar een kipnugget en die lust ze wel.

c9996537-e91f-448b-95ea-316cb651ebbfOok zoiets, ik had lekker eieren gekookt. Mijn dochter is daar niet echt dol op dus ik denk ik kook ze alleen voor mezelf. Voor dochterlief een broodje pindakaas gemaakt. Zit ik mijn broodje op te eten en wil mevrouw weer wat ik eet. Ik denk nou ik laat haar maar proeven dit lust ze toch niet. Eind resultaat mijn eieren zijn van mijn brood gegeten…. Ik ben wat verontwaardigd omdat ze toch geen gekookte eieren lust en als ik dat had geweten ik extra een extra ei gekookt.

Ook de  champignon cup a soup die ik had bleef niet onopgemerkt. Ze wilde een slokje proeven en vond het vies. Heel erg maar ik dacht even YES hahaha nu heb ik iets waar ik helemaal zelf van kan genieten en niet hoef te delen 😛

Maar we blijven positief met zo een wolf in huis die mijn eten opeet val ik misschien nog eens wat af 🤣

Liefs Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s