Beauty: Goed voor jezelf zorgen? Niks mis mee! Hello Me Time!

Ik denk dat ik voor ons allemaal spreek als ik zeg dat we allemaal een druk leven hebben. De een heeft een gezin, de ander een gezin en daarnaast nog een baan en weer anderen hebben een baan en doen daarnaast ook nog van alles. Naast ons inkomen en het verzorgen van de kids willen we natuurlijk ook op sociaal vlak nog van alles doen en dan schiet het er nog weleens in…dat momentje voor jezelf.

Vroeger deed ik dat elke zondag..lekker in bad, scheren, haar wassen (heel ritueel met haarmasker) insmeren, scrubben, etc… maar de laatste tijd schoot het er steeds weer bij in. Ik was of te druk of gewoonweg te moe. Ik deed nog wel een maskertje maar daar bleef het bij.

Toen ik van The Mom In Black een geweldig selfcare pakket binnenkreeg was het een mooi moment om mijn zondagse ritueel van chillen weer op te pakken. Wat zat er allemaal in het pakket en waar gebruik ik het voor?

  • Jojoba Olie voor gezicht en haar: Ik gebruik deze voornamelijk voor de puntjes van mijn haar want die zijn altijd zo droog. Ook heb ik soms van die hele droge plekjes op mijn lichaam die ik bijna niet wegkrijg, vooral mijn ellebogen en daar is deze ook erg fijn voor.
  • Cactuszaad Olie voor het gezicht en haar: Deze olie gebruik ik nu al een tijdje elke dag voor mijn gezicht. Hij helpt goed tegen rimpels en mijn huid wordt er heel egaal en zacht van.
  • Monoi de Tahiti Olie voor lichaam, gezicht en haar: OMG ik ben helemaal weg van deze, die geur…ik kende dit al en heb er zelfs een luchtje van! Wat is dit heerllijk zeg! En als je krullen hebt dan wordt je haar helemaal mooi en glanzend van!!! Dit is toch wel mijn favoriet uit het pakket!
  • Gezichtscrub met olijfolie & citrus voor alle huidtypen: Een heerlijk geurende scrub. Ik gebruik deze terwijl ik onder de douche sta voordat ik een gezichtsmasker op doe!
  • Dode Zeeklei masker voor het gezicht en haar: Dit masker heeft een wel hele vreemde geur en is duidelijk puur natuur zonder toegevoegde geuren. Als je hem eraf haalt is je huidje weer helemaal schoon en zacht.
  • Rode Klei Poedermasker voor gezicht en haar: Dit masker kun je niet zo op je gezicht of haar smeren want het is in poedervorm en je moet hem eerst vermengen met water. Dat is nog wel ff een dingetje om de verhouding goed te krijgen. Ik vind het lekker om dat met gekookt water te doen en op het moment dat ik dit aan het maken ben komt er een heerlijke geur vrij. Hij droogt snel en prettig op en wanneer ik hem eraf haal is mijn gezicht een beetje rood. Dit is niet pijnlijk maar je bloedsomloop die goed op gang komt.

Ik ben heel blij met deze fijne producten. Ze zijn allemaal op natuurlijke basis en dat is zoiezo heel goed voor je huid van er zitten geen chemicalien in!

Even een stukje over The Mom In Black, als je haar nog niet kent ga dan snel naar haar Instagram om haar te volgen. Ik vind deze vrouw een enorme inspiratie om te volgen! Ze heeft een onwijs schattig dochtertje en verteld regelmatig over hoe zij de dingen in haar leven handeld. Ze verteld ook op een hele inspirerende positieve manier over hoe zij met negatieve situatie omgaat en hoe zij voor zichzelf zorgt. Want ja, ze is een mama maar ze is ook een vrouw. Selfcare, Me time en Positive Vibes is wat je van deze dame krijgt.

Bovenstaande producten en nog veel meer kun hier je vinden op de website van The Mom In Black en met mijn kortingscode krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling! De code die je kunt gebruiken is Dalia10

O ja voordat ik het vergeet. Nathalie en haar team geven ook selflove parties, hieronder lees je wat dat inhoud.

Schermafbeelding 2019-04-25 om 16.00.35

Ben jij al op de hoogte van het nieuwe concep van The Mom In Black? Je kunt haar nu GRATIS boeken voor een SELFLOVE PARTY!
De selflove party is een initiatief die zij genomen heeft om vrouwen bij elkaar te brengen en dieper in te gaan op selflove. Zij is ervan overtuigd dat selflove invloed heeft op de beslissingen en keuzes die we maken voor onze eigen geluk. Gelukkig zijn is namelijk een keuze die we elke dag maken, maar waar zijn deze keuzes op gebaseerd? Zijn deze keuzes gebaseerd op selflove of zijn ze juist gebaseerd op een gebrek aan selflove? De bedoeling van de selflove party is dat we selflove in relatie met onze keuzes beter gaan begrijpen en dat we de eerste stap zetten om het te vermenigvuldigen en/of toe te passen in ons eigen leven. Behalve een luisterend oor, bieden we elkaar steun, begrip en tips. En hoe fijn is het om dit te mogen delen met jouw vertrouwde vriendinnengroep in een vertrouwde omgeving?
Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@themominblack                       Oh, en je boekt Nathalie en haar team helemaal GRATIS!

 

Liefs Dalia

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s