wat leuke nieuwtjes

Ik ben er nog hoor. Het was een weekje even stil aan mijn blog kant. Het is nu maandagavond en even stil in huis, voor mij een moment om te kijken of ik jullie kan meenemen in mijn schrijven, samengevat in dit blog.

 

nieuw,IMG_5150

De reden van mijn afwezigheid weten jullie nog toch? Kort samengevat..ik ben druk. En als ik druk ben ben ik ook druk in mijn hoofd en heb ik heel simpel soms gewoon geen zin in iets. Voorheen ging ik maar door en door, maar dat lesje heb ik na jaren wel afgeleerd. Wijsheid komt met de jaren is wel degelijk een feit. Nog een paar dagen en dan vertrekt mijn man naar Praag voor een week, duty calls zeg maar. Nou is dat uiteraard geen ramp, maar menigeen met fibromyalgie zou kunnen beamen dat dat voor ons heel wat anders ligt. Want plots komt alles op mij aan en zijn de dagen langer en drukker.  Ineens zijn de uitlaatmomenten van de honden niet meer te verdelen bijvoorbeeld , huishoudelijke taken ook niet…zoals bijvoorbeeld de afwas. Jawel wij wassen nog met de hand af, gewoon teiltje en afwasborstel. De deal is, ik kook en hij wast af. Zodat ik dan heel even “pauze” heb. Heel lang heb ik hier tegen gevochten omdat ik vond dat hij al meer dan genoeg te doen had met zo’n drukke baan, maar nu we een verdeling hebben moet ik wel zeggen dat het voor mijn “energielevel” erg fijn is. We gaan aankomende tijd dus testen hoe het inmiddels is met mijn energie.

 

nieuw,IMG_9332

Onlangs had ik een uitnodiging ontvangen om bij een evenement aanwezig te zijn waar de nieuwe smaken van Spa werden geïntroduceerd. Drink jij genoeg water? Water drinken is belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen en je zelf te verfrissen. Als je nu een variatie zoekt op het water drinken zou dit water zeker een aanrader kunnen zijn. Water zonder koolzuur, zonder calorieën en met een subtiele smaak. Zoals je ziet zijn er 3 smaken ; sinaasappel/cardemon framboos/appel en lime/jasmijn. Ik drink ze het liefst gekoeld.

 

Wat ik jullie ook nog wil vertellen is dat er 1 juni aanstaande viert Borotalco (een deodorant merk uit Italië) zijn komst naar Nederland. En dit doen zij door middel van het geven van een bootcamp op de St(r)endplaats Nederzandt Noordwijk. En dat alles onder begeleiding van Anouk Hoogendijk. Deelname is gratis en voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Kijk voor deelname en inschrijving op www.borotalco-actie.nl . Er geldt wel VOL=VOL, dus wacht niet te lang. Ik heb mij direct ingeschreven..hhahahha en mijn man ook, ik dacht leuk als eerste dag terug en gelijk mee doen aan een battle. Laat even weten of je er ook bent? Vind ik leuk.

 

nieuw 1,IMG_9580

En dan nog even een dingetje…binnenkort is het weer vaderdag. Net als moederdag is dit bij ons thuis niet specifiek een dag die gevierd wordt, maar mocht je nu wel iets speciaals willen doen? Of een persoonlijk of uniek cadeau zoeken? Ken jij de pagina van YourSurprise op insta al? Mijn kids gaan hun vader met meerdere dingen verrassen, en ik verras hem met een bucketlist boek. Ik vond dat zo leuk, kun je dus personaliseren door de naam of namen toe te voegen en zo hebben wij dus nu een bucketlist van Jaap en Carien. YourSurprise heeft trouwens meer dan alleen vaderdag cadeaus hoor, gewoon even kijken!

 

nieuw,50EB8533-59E4-4CB4-931B-EFDC4769B456

Ik sluit vandaag af met het nieuwtje dat ik in december mee zal gaan doen aan de SAP cup in Veldhoven binnen de bikinifitness. Het kan ook zijn dat ik er een extra klasse bij ga doen, namelijk de “Fitmodel”…dat is een klasse waar men zich toont in swimsuit en gala jurk. Maaaaar dat is nog een grote maar!! Heel lang heb ik er tegen aan gehikt van wel of niet, nu heb ik uitgesproken het wel te gaan doen. Aanstaande vrijdag ga ik naar mijn  coach en zullen we het plan samen goed bespreken en kijken of het haalbaar gaat zijn. Sowieso zal ik beginnen met het zakken van de inname van mijn kcal om te zien hoe mijn lijf gaat reageren. Klinkt misschien heel vreemd wat ik nu ga zeggen, maar ik vind dat “cutten” echt beter te doen dan het “bulken”. Blijkbaar functioneer ik qua eten beter als dingen niet mogen, want dan blijf ik overal vanaf en dan bedoel ik vooral snoep en chocola. Maar met dat bulken, potjandorie dan is het een struggle om toch niet even dat ene stukje alsnog in je mond te stoppen. Ik ben wel blij dit proces mee te maken, want ooit komt daar het moment dat wedstrijden niet meer mijn focus en commitment zullen hebben en dan zal ik toch bewust met en van mijn kcal inname moeten zijn. Ik zelf denk dat het vooral te maken heeft van mijn achtergrond. Ik kwam tenslotte uit maat 46/48 en toen naar maat 38 en toen naar wedstrijdshape en toen weer terug naar maat 38 en nu nog steeds wel maat 38 maar met uitschieters naar 40 omdat mijn benen niet meer in elke broek te proppen zijn. En de t shirtjes maat S dar passen mijn schouders niet meer in en moet ik dus over naar maat M. Dus laten we fingers crossed houden dat het niet alleen maar een laagje vet is maar dat er ook wat spiermassa extra onder zit.

 

ik ben er trouwens nog niet helemaal over uit om mijn journey weer vast te leggen op mijn insta account, omdat insta de laatste tijd mij ietwat aan het plagen is met het wel of niet mogen plaatsen van foto’s. Maar goed , bloggen kan natuurlijk ook altijd nog. Dus mocht ik een plan van aanpak hebben vrijdag, dan kom ik er op terug en wie weet maak ik een wekelijkse update hoe het mij die week is vergaan….nou ja… bedenk mij nu dat dat in het begin misschien niet al te interessant is nog. Ach bij mij weet je het maar nooit, ik plan gewoon niks qua bloggen dan komt het van zelf goed.

 

Een fijne week en tot schrijfs.

 

Liefs,

 

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s