hiephiephoi

Doe jij  vaak mee aan  winacties en give away’s op social media? Ikke wel. Een hele poos terug gaf ik dat volgens mij ook al eens aan in een eerdere blog.

 

Euh al zeg ik ook direct eerlijk erbij dat ik niet meer de witacties van Prozis actief meedoen. Ik hoor je denken “waarom dan niet”? Nou om de eenvoudige reden dat ik dat wel heb gedaan en toen bij 3 verschillende mensen de prijs won en ik dus overspoeld werd met proteïne repen, die mij persoonlijk erg tegen vielen. En dan zit je dus met heel veel repen. Want je kon van iedere soort 1 doos winnen en er waren 4 soorten…yep er waren hier 12 dozen in huis! Wie weet kunnen jullie je dat nog herinneren ook? Kijk ik vond ze niet lekker, maar anderen weer wel..dus ik heb ze uitgedeeld en opgestuurd aan diegene die het maar wilde. Weggooien is immers super zonde. Tegenwoordig ben ik dus wel wat kritischer geworden omtrent winacties en zeker als het om hetzelfde product gaat dat ik niet meer bij iedere influencer mee doe.

 

Maar deze winactie van onlangs waar ik dus één van de gelukkige winnaressen van was, die wil ik toch even benoemen. Puur omdat ik er blij mee ben, maar ook omdat iets is waar ik 100% achter sta en het een spontane vernoeming dus waard vind! Zijn jullie bekend met het merk Therme ?

hiep,IMG_9826

Therme.nl combineert de rijke inspiratie van de natuur met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van huidverzorging, maar nu dus sinds kort ook interieur de Home Collection. In de heerlijke geur Zen White Lotus. De producten van deze lijn voor beauty  zijn verzorgend, verzachtend en een verwennerij voor de huid. Zoals te lezen valt op de website is Zen de Japanse vorm van Boeddhisme en staat tevens voor het creeëren van innerlijke rust. De witte lotus is een prachtige en ontspannend geurende bloem, die symbool staat voor geestelijke zuiverheid, puurheid en zachtheid. Er valt nog veel meer over te lezen, ik raad je aan de website hier voor aan te klikken.

hiep,IMG_9838

En nu is deze geur dus te verspreiden in je huis! Ik ontving de kaars, home spray en de geurstokjes. (fragrance candle, home spray en fragrance sticks). Nadat ik het ontvangen had heb ik de geurstokjes direct in huis gezet. Daarna was ik gaan sporten en toen ik terug kwam hing er inderdaad een heerlijke geur in huis. Het was even “spannend” of ik het acceptabel zou vinden qua geur, want ik heb wat met luchtjes… maar deze is zeker een blijver. Is het gek als ik je zeg dat dit inderdaad een soort van zen lucht met zich meedraagt? Nu ik dit blog type is de geur om mij heen..niet storend, maar het is er. Af en toe waan ik mij op een groot groen grasveld met net fris gewassen witte was aan de waslijn..beetje aparte omschrijving maar dat is waar ik het mee associeer en aangezien ik mij heel fijn voel bij fris gewassen lakens is dit een goed teken!

 

hiep,IMG_9520

Even terugkomend op geurtjes. Hebben jullie ook dat je een sterke neus, oftewel sterk ontwikkeld reukvermogen, hebt? Bijvoorbeeld hè, mijn man drinkt koffie, wie niet?, maar ik dus niet. Alleen al door de geur van sommige koffiesoorten knap ik af. Laatst nog zette hij een kopje Nespresso voor zichzelf en bah wat een lucht zat daar aan, ik maar niks gezegd totdat hij zijn koffie op had, want wellicht had het zijn smaak misschien beïnvloedt. Maar dat dus. Een broodje met pindakaas is ook zoiets. Of een kauwgomtje wat iemand kauwt, van die zoete.. hè bah. En dan ga ik het nog niet eens hebben over het fenomeen zweet over tabak. Hahahaha ik bedenk mij plots dat ik de home spray van Therme nu gewoon standaard in mijn tas ga stoppen..kan ik rondsprayen als ik weer eens iets ruik. Grapje uiteraard hè, of niet?

 

Liefs van mij,

 

Carien

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s