Pura Sana Supplementen

Ongeveer een maandje geleden kreeg ik de kans om de Vegan & Glutenvrije voedingssupplementen van Pura Sana te proberen.

Ik ontving drie potjes uit de Clean & Green lijn om te proberen:

  • Clean & Green Joint Active
  • Skin Hair & Nails
  • Relax & Anti-Stress

En het heet niet voor niets Clean & Green. Het is namelijk een 100% ecologisch verantwoorde lijn met voedingssupllementen en uniek in zijn soort. Alle supplementen zijn niet chemish maar puur op basis van planten en de verpakking is dat ook waardoor deze volledig biologisch afbreekbaar is en dus goed voor jou en goed voor het milieu. Groener kan het dus haast niet! Daarnaast zijn de supplementen vrij van gluten, lactose en soja. Zo is Clean & Green geschikt voor iedereen!

Na een maandje kan ik mijn oprechte mening over deze producten geven en ik ben blij verrast. Normaal gesproken slikte ik toch wel voedingsupplementen met daarin conserveringsmiddelen en dergelijke. Ik was al langzaam aan het overstappen op een ander merk waar steeds meer biologisch is en dus gezonder en deze supplementen zijn daar een welkome toevoeging van!

Laten we beginnen met het eerste supplement.

Clean & Green Joint Active: Als reuma patient wordt ik natuurlijk heel blij van een product dat mij kan helpen met de pijnen die ik daardoor moet doorstaan. Het hoofdbestanddeel is Kurkuma een kruid waarvan bewezen is dat dit helpt tegen ontstekingen. Ook duivelsklauw en boswelia helpen hiertegen. Daarnaast zorgt de vitamine C uit acerola voor de vorming van collageen.Collageen zorgt voor de opbouw en structuur van onder andere de botten en kraakbeen. Ook bevat de capsule vitamine D3 uit rendiermos. Vitamine D3 wordt beter opgenomen dan vitamine D2 en is goed voor de botten.Ik ben een groot voorstander van Kurkuma en ben dan ook erg tevreden over deze tabletten. Om goed te kijken of het zijn werk doet ben ik gestopt met het drinken van mijn dagelijkse kurkuma thee zodat

8a20b958-6d51-4989-bae3-1fd9db23cd75 ik echt goed kan kijken of het werkt. En…het werkt precies hetzelfde dus dat is supermooi meegenomen.

Het volgende supplement.

Relax & Anti-Stress:

De laatste tijd heb ik veel moeite met rustig worden en lig ik ook vaak ondanks dat ik doodmoe ben nog klaarwakker in bed. Ik gebruik daarvoor al melatonine en dat helpt maar in combinatie met deze tabletten slaap ik heerlijk! Door de Passiebloem en Ashwagandha die er in zitten kom je echt tot rust. Ook zit er vitamine B12 in en die draagt weer bij aan de werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie. Ook voor de jongeren onder ons is dit een geweldig product. Doordat het puur natuurlijk is krijg je ook geen schadelijke of chemische stoffen binnen en kan dit je denk ik ook hele goed helpen tijden de komende examenstress.

Tot slot:

Skin Hair & Nails

skin-hair-nails-front-web_0e6adce3Zoals iedereen in die mijn blog leest en mij volgt op Instagram weet is vooral mijn haar voor mij een gevoelig punt. Door de medicatie is mijn haar van een dikke bos krullen naar slap stijl haar gegaan. En nu na een bijna een jaar te zijn gestopt met die specifieke medicatie begint het weer een beetje te komen. Ik gebruik al een tijdje tabletten van een ander merk die goed werken en daarom heb ik deze nog niet echt kunnen proberen (omdat ik eerst mijn oude potje op wilde maken) Maar volgende week ga ik met deze beginnen. Gezien de andere twee producten zo goed bevallen zijn geloof ik ook zeker dat deze ook zijn werk zal doen. In dit supplement zit onder andere heermoes, brandnetelwortel en basilicum. De extracten hieruit bevatten zink en biotine die goed zijn voor huid, haar en nagels.

Naast deze drie supplementen zijn er nog veel meer met allemaal hun eigen specialisme en zijn ze dus allemaal puur natuur en ik raad ze van harte aan.

Je kunt deze producten hier vinden. En mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat ook graag van je natuurlijk!

Liefs Dalia

 

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s