Afvallen maar!! 

Deze week had ik het met mijn collega over gezond eten en afvallen. Ik ben er nog niet heel bewust mee bezig geweest, omdat sporten structureel niet echt lukt. Ik heb er nog niet de energie voor. Aangezien mijn jongste dochter helaas nog niet doorslaapt en ik mijn energie dus wijs moet gebruiken. Ja, ja ik weet het fanatiekelingen, van sporten krijg je energie! 

Ook stond ik deze week op de weegschaal en was niet blij met wat ik zag. Ik moet zeker 7 kilo kwijt om weer op het gewicht te zitten voor mijn tweede zwangerschap en nog 3 extra als ik op het gewicht wil zitten van voor mijn eerste zwangerschap. Nog een lange weg te gaan dus. Maar ja, 70% is voeding en 30% sport. 

Anyway, weer even terug naar het gesprek met mijn collega, ze is momenteel nog bezig met de ramadan en wil daarna graag bewuster eten en afvallen. 

Na het gesprek met mijn collega hebben we besloten dat we elkaar kunnen helpen en na de ramadan gaan we beginnen met gezonder en bewuster eten. Ook handig om het samen te doen, omdat wij elkaar dan kunnen motiveren en weerhouden van ongezonde keuzes! 

Ik heb er zin in en heb allemaal gezonde producten in huis gehaald gehaald, want ik moet wel alternatieven hebben (lekker dadels, en heel veel snoepgroenten, lekker groentes om te grillen) I can do this!

Liefs Sara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s