Professioneel tanden bleken met Opalescence

Terwijl ik met mijn kersverse tattoo (die nog verder ingekleurd moet worden) in de tattooshop zit te wachten op mijn man type ik dit artikel. Heb ik nu mooi even de tijd voor. Even een disclaimer voordat ik er aan begin. Dit artikel is gesponsord. Wel geef ik hierin mijn eerlijke mening en zet ik de feiten op een rij.

Enige tijd geleden werd ik door Opalescence benaderd of ik hun product wilde testen. Wie wil er nu geen mooie witte tanden? Ik zei dus ja en ontving de Opalescence Go-bleeksysteem (bleeklepels) in de smaken meloen en mint. Ik heb ze beide geprobeerd maar vond de meloen het lekkerst.

Hoe het werkt: in de verpakking zitten 10 bleeklepels dit is een groen “gebitje” daarin zit nog een gebitje met daarin een speciale gel die een actieve, blekende stof (carbamideperoxide of waterstofperoxide) die door het glazuur heendringt en zo de verkleurde moleculen in je gebit bereikt. De zuurstofmoleculen uit de blekende stof reageren met de verkleurde moleculen in je gebit en verbreken zo de verbindingen waardoor ze bij elkaar worden gehouden. De zuurstofmoleculen verspreiden zich door het hele gebitselement. Hierdoor krijg je uiteindelijk een stralend witte glimlach.

Het Opalescence Go-bleeksysteem is alleen bij de tandarts te verkrijgen en niet in de winkel maar je hebt er geen recept voor nodig. De grote verpakking bevat 10 bleeklepels die heel simpel werken. Je haalt de “groene” bleeklepels uit de verpakking. De U is voor de bovenkant “als in Upper” en de L is voor de onderkant “als in Lower”. Je plaatst deze over je tanden heen en maakt een soort kusmondje waarmee je de binnenste vorm vastzuigt aan je tanden en vervolgens haal je voorzichtig de groene bleeklepel weer uit je mond. De binnenste bijna doorzichtige bleeklepel waar de gel inzit laat je 60 tot 90 minuten zitten en daarna haal je ze eruit. Ik poetste daarna ook nog mijn tanden met de Opalescence-tandpasta. Het verschil was duidelijk, hieronder zie je de voor en de na foto. Verbazingwekkend he? Dit was dus het verschil na het gebruik van 10 bleeklepels!

img_3467

 

Voor de behandeling

 

 

 

Na de behandeling

 

 

Het fijne van deze behandeling is dat je de lepels bijna niet ziet zitten. Je kunt ze dan ook gewoon dragen als je boodschappen gaat doen, tijdens het trainen, schoonmaken, koken en verzorgen van je kids. Zo merk je niet eens dat je ze in hebt. Ze smaken lekker (vooral de meloen) en je tanden worden er dus echt prachtig wit van.

img_3402Wat mij persoonlijk ook is opgevallen is dat mijn tanden er ook veel gladder van zijn geworden. Ook als ik iets gegeten heb blijven mijn tanden glad.

Ik beveel deze methode dan ook zeker aan. Alle andere drogisterij producten op de markt pakken de vlekken alleen vanaf de buitenkant aan en het resultaat is daardoor van korte duur, als je stopt met het gebruiken ervan merk je dat vanzelf. Van deze behandeling zul je nog heel lang nagenieten.

Voordelen: 

De bleeklepels zijn makkelijk in gebruik

Je kunt ze ook met beugel gebruiken want het doet zijn werk van binnenuit, vraag hiervoor informatie op bij je tandarts 🙂

Er zit een fijne smaak aan

Je kunt gewoon verder met je dagelijkse bezigheden tijdens het bleken

Geen lampen nodig

Nadelen:

Ze zijn alleen bij de tandarts te verkrijgen. Via deze link kun je een tandarts bij jou in de buurt vinden die de producten van Opalescence verkoopt

Soms krijg je de binnen laag niet goed uit het bleeklepeltje (dit is makkelijk op te lossen door hem handmatig in te doen.)

Voor meer informatie kun je hier de website bezoeken.

 

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s