Vakantie

Het duurt nu niet zo lang meer en wij gaan op vakantie.

Op vakantie naar het door mij zo geliefde Frankrijk. Als klein meisje kwam ik daar altijd al met mijn ouders, als groter meisje ook en als jong volwassene ook en nu nog steeds. Ik ben tussendoor ook wel eens naar Spanje en Italië geweest, maar dat zijn niet mijn voorkeurslanden. Italië ga ik alleen nog eens bezoeken omdat ik Rome op mijn verlanglijstje heb staan.

 

vak,IMG_1222

Maar dit jaar dus gewoon weer naar Frankrijk. En dit keer gaan we terug naar een camping waar ik als klein kind ben geweest, met mijn dochter ben teruggeweest toen ze klien was en nu terug met mijn zoon en man. Nu ruim 15 jaar later weer terug. De camping is volledig veranderd maar het strand lijkt op het eerste oog onveranderd. Vanuit die plek (Hourtin plage) ga ik ook nog een dag terug naar een plek (St. Girons plage) waar ik goede herinneringen aan heb, waar ik heel wat kattekwaad heb uitgehaald, heel veel plezier heb gemaakt en leuke vrienden en vriendinnen heb gemaakt. Sommige zie ik nog steeds heel af en toe..en dan halen we de herinneringen van toen op…dat is garantie voor een hoop lol. Nou goed, ik wil dus nog 1 keer naar die plek, naar dat strand, naar de bewuste bar (als die nog bestaat) ach en uiteraard daar de golven trotseren met mijn plankje. Bodyboarden is het mooist wat er is. Grappig want mijn dochter heb ik er nooit echt enthousiast voor gekregen maar mijn zoon daarentegen verheugd zich er nu al weer op.

 

vak,IMG_1220

Normaal gaan wij in een tent, maar dit jaar gaan wij op “stand” hahahah. Wij hebben een caravan gehuurd en daar komt ie…er zit zelfs een vaatwasser in! Maar echt, die hebben wij thuis niet dus voor ons een luxe. Toen wij gingen boeken hebben we getwijfeld tussen de accommodatie die we nu hebben gekozen en eentje net een slagje groter, maar eerlijk we zijn met 3 dus waarom meer ruimte? Laat nu mijn dochter ineens mee willen. Daar houd je toch geen rekening meer mee als ze uit huis zijn? Nou wij niet. Ze had al plannen met haar vriend en daarna nog een stedentrip naar Londen met een vriendin en dus ook nog een weekje bij ons. Ze gaat niet de volle 2 weken mee, dat dan weer niet. Wij gaan met de auto, heen rijdt ze mee en terug pakt ze het vliegtuig. Kan allemaal hè. Alleen maar een goed teken dat ze nog steeds graag in ons bijzijn wil zijn, al verwacht ik haar alleen te zien bij ontbijt en avondeten en verder zal zijn op het strand liggen om de zon te aanbidden. Groot gelijk heeft ze.

 

vak,IMG_1223

Onze dagen zullen gevuld zijn met sowieso zwembad en strand. Mijn zoon wil altijd het zwembad, nee de glijbanen vooral bezoeken.En dan door naar het strand en de zee in! En ik? Ik zal mijn ochtendcardio niet op mijn fietsje doorbrengen maar heerlijk vroeg in de ochtend wandelend over het strand, wat een geluksmomentjes zal ik daar ervaren. Trainingen gaan uiteraard door, vaak los ik dat op met bodyweight en of met weerstandsbanden, dit jaar zit er een gym in de buurt dus zal ik daar ook zeer zeker te vinden zijn. Yep, bewust over nagedacht ook wel. December is sneller dan je denkt.

 

vak,IMG_1221

Ik ga de alvast de dagen aftellen.

 

Liefs,

 

Carien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s