Legging

Onlangs ontving ik een berichtje of ik een legging zou willen ontvangen en willen dragen en uiteraard wil laten zien op insta. Euh ja dat wil ik wel. Dat is nu eenmaal wat er gebeurd als je met zeer regelmaat op insta te vinden bent.

 

broek,IMG_1244

Ik vraag nergens om maar om de een of andere manier weten bedrijven mij te vinden. En als ik er achter sta dan wil ik daar zeker een post aan besteden. Ben ik er niet geheel van overtuigd dan, tja dan zullen jullie het niet terug zien op mijn insta. Maar nu dus even over deze legging. Ik heb nog geen duidelijke foto’s laten van mezelf in deze legging, maar heb al wel wat selfies geschoten. Onderhand weten jullie dat ik niet van het perfecte ben, maar wel van hoe het is. Gewoon zo als het is. Dus ik plaats in mijn blog gewoon selfies want ook mijn blog is niet het perfecte plaatje. Even wat meer info over deze legging.

 

Deze legging is eco-friendly en gemaakt van gerecycled plastic. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar. Zeer zachte en compacte stof, ik vind het bijna lastig te geloven dat het is ontstaan uit gerecycled plastic. Ik zeg wel steeds legging, maar in principe heet het een “yoga pant”. Idee voor yoga en fitness. En de blauwe aan gehad met legday en ik denk te hebben gezien dat ie squat proof is. De witte kan ik nog niet zeggen, moet ik nog testen. Het is nog niet een groot bedrijf sterker nog het is nog redelijk klein, deze broek komt uit de eerste batch om te kijken of ze goed zijn en bevallen. Kijk en dat is altijd tof om deel van uit te maken. Althans dat vind ik dan hè. En je steunt hier ook nog het milieu.

 

Mocht je er nu meer van of over weten? Je zou via Instagram een dm kunnen sturen naar ‘floormeeuwis’. Klik hier en dan kom je op het account. Ik ben weer op weg naar de gym voor een training, tot schrijfs…

 

Liefs,

 

Carien

 

 

broek,IMG_1244

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s