Me Time: Five City Spa

Midden in het drukke gedeelte van de Pijp in Amsterdam zit een serene plek. Je zou er zo voorbij lopen op zoek naar de drukke kroeg op het Heinekenplein.

Ik heb een afspraak voor een collageen behandeling en ik ben iets te vroeg. Ik wordt ontvangen door een vriendelijke dame aan de balie en krijg een kopje thee aangeboden terwijl ik wacht. Het ruikt er heerlijk en ik ontspan direct. Hierbinnen merk je totaal niets van alle geluiden buiten.

img_3500Ik mag gaan liggen en ik krijg een korte uitleg over de behandeling. Het gaat om een collageen behandeling, jeweetwel dat spul waar je na een bepaalde leeftijd minder van gaat aanmaken en die veroorzaakt dat je haar grijs wordt en je rimpels krijgt. De behandeling wordt gedaan met de methode van ANG en team Dr. Joseph. Hij is opgebouwd uit warme kruidencompressen, een zachte peeling en een bindweefselmassage op het decolleté. Tussendoor worden ook nog even mijn wenkies wat donkerder gemaakt.

Vervolgens krijg ik het collageen masker op. Dit is vreemd..er wordt een soort papiertje over mijn gezicht heen gelegd en deze wordt ingesmeerd met een serum (dit is de collageen). Ze legt dit ook over mijn ogen heen en terwijl alles intrekt krijg ik een uitgebreide hoofd, nek, schouder en handmassage.

Na 20 minuten wordt het masker van mijn gezicht gehaald en kan het serum verder intrekken. Ik wordt nog ingesmeerd met een lekker ruikende gezichtscreme en oogcreme en ik kan fris en fruitig weer naar huis.

Wat was dit heerlijk, ik had dit echt ff nodig en mijn huid, die voelt echt heerlijk aan en is mooi glowy.  Wat een service. Ik hoop hier zeker nog eens terug te komen.

Natuurlijk is dit niet het enige wat Five City Spa doet. Neem anders even een kijkje op hun site . Op dit moment hebben zij vestigingen in Utrecht en Amsterdam. Als je in de buurt bent is dit zeker een aanrader.

Ga jij weleens naar de spa voor een lekkere behandeling?

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s