Tatoo zetten? Nazorg…Tatoomed

Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels wel weten heb ik een aantal tattoos waar ik ontzettend blij mee ben. De laatste, die is nog niet af! Deze maand ga ik voor de laatste keer om hem af te maken en dan is het voor voorlopig even klaar maar ja, verslavend he dus wie weet…

Ik ontving vlak voor dat ik de laatste tattoo ging zetten een wel heel fijn product van het merk Tattoomed. Ik kreeg drie tubes en hieronder bespreek ik ze alle drie en vertel ik je hoe ik het gebruik ervaren heb.

Tattoomed Cleansing Gel:

De Tattoomed cleansing gel is een reinigingsgel voor dagelijks gebruik na het zetten van je tattoo. De formule is bijzonder mild en reinigt de huid zonder irritatie. Ideaal dus voor als je je tattoo net hebt laten zetten en hij nog heel gevoelig is.

Na het zetten van mijn tattoo was natuurlijk het eerste wat ik deed onder de douche springen om hem te reinigen. Heerlijk, zo’n hete douche op je verse tattoo…NOT! Bij het openen van het flesje rook ik een hele lichte geur die me aan producten die voor babies worden gemaakt doen denken. Dit was zeker niet overheersend. De gel schuimt lekker en doet wat hij moet doen, reinigen op een milde manier.

Tattoomed After Tattoo:

Dit is een creme speciaal ontwikkeld om je huid en je nieuwe tattoo te verzorgen en het herstel te bevorderen. Het legt een onzichtbaar “laagje” over je tattoo om hem te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Na het douchen ging deze open en ook deze doet me weer denken aan iets dat voor babies gebruikt wordt. Heel neutraal. Ik smeer me voorzichtig in en…o jee deze creme prikt een beetje maar op zich vind ik dat niet erg want het voelt zoals het voelt als je een wondje desinfecteert alleen is mijn tattoo iets groter. Ik merk gedurende de tijd dat het echt wel heel goed werkt. Normaal gebruik ik kokosolie of bephanten voor mijn tattoo maar dit is veel prettiger.

img_4103

Tattoomed Daily Tattoo Care:

Deze creme bied verzorging en bescherming voor de reeds genezen tattoo. De speciaal ontwikkelde formule met UV filter beschermd je huid tegen invloeden van buitenaf, voorkomt het verouderingsproces en helpt om de tatoo mooi te houden.

Dee creme ben ik gaan gebruiken nadat mijn tattoo geheeld is. Het is heel fijn spul, trekt snel in en plakt niet op je huid.

Ik ben zeker tevreden over de producten. Ook heel erg fijn, alle producten zijn vrij van parabene, geschikt voor de gevoelige huid, vegan en niet op dieren getest!

Naast deze drie producten verkoopt Tattoomed ook een uitgebreide lijn met zonneproducten. Neem gerust een kijkje hier op hun website.

Liefs Dalia

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s