Zelf liefde.

Afgelopen vrijdag organiseerde ik een meidenavond. Een soort tupperware party maar dan anders. Plural Pleasure was namelijk aanwezig en het was een dolle boel. Zo’n feestje is leuk voor een meidenavond maar ook heel geschikt voor een vrijgezellenfeestje! Aan het einde van dit blog vertel ik je hier nog wat meer over

Seks…een heel veelvuldig besproken onderwerp, Er worden hele liedjes over geschreven, we doen het allemaal en we denken er ook eigenlijk dagelijks wel meerdere malen aan. En als je denkt dat mannen er vaker aan denken dan de dames dan heb je het mis. Uit onderzoeken is gebleken dat wij er minstens zo vaak aan denken en dat de gedachte bij ons ook even iets langer duurt.  Wij blijven ook niet ongeroerd bij het zien van een mooie man (of vrouw) en we hebben het er ook over met onze vriendinnen, veelvuldig. Oftewel, ook wij dames zijn er zeker niet vies van.

Gek dan dat terwijl seks zo vrij bespreekbaar is, vrouwen in de rap nummers van tegenwoordig geobjectificeerd worden en seks letterlijk overal om je heen tot uiting komt, we nog steeds krampachtig, geheimzinnig en moeilijk doen als het gaat om zelf liefde. Oftewel masturbatie. Maar waarom eigenlijk? Iedereen doet het toch? Mannen doen er toch ook niet zo moeilijk over. En wat is er nu beter en mooier dan je eigen lichaam te kennen voor jezelf maar ook voor degene met wie jij het bed deelt. Het is alleen maar fijner als je kunt vertellen wat je lekker vind.

img_5384En het heeft nog meer voordelen.

  • ontspanning
  • zelfkennis/ontplooing
  • het geeft je meer zelfvertrouwen in je relatie

Daarnaast is het gezonde voor je mentale gezondheid. Je reduceert de kans op stress en zelfs depressie. Daarnaast verminder je de kans op urineweginfecties.

Nu kun je het natuurlijk houden bij “handenwerk”  maar het is nog veel leuker, lekkerder en intenser als je een hulpstuk gebruikt. Het leuke van een hulpstuk is dat je daar niet alleen “alleen” plezier van hoeft te hebben maar dat je er ook samen met je partner van kunt genieten.

Plural Pleasure heeft hele leuke spannende toys voor zowel hem als haar in de meest leuke en zoete kleurtjes.

Zelf heb ik de paarse OKU, dit is een massagestaaf met maar liefst 10 verschillende standen en deze beauty is ook nog eens waterproof. Batterijen heb je niet nodig want je kunt hem opladen met het meegeleverde USB kabeltje. Heerlijk voor solo maar ook heel fijn om samen te gebruiken..en dat kleurtje is zo zoet!

 

Dan de Aletta, Hallelujah, een speeltje dat zuigt!!! Dit is wel een hele bijzondere ervaring die je echt niet kunt missen! Daarnaast kan hij ook nog vibreren. Hij heeft 12 verschillende standen op het zuigmondje (deze zet je op je clit) zitten en 12 vibratie standen. Je kunt beide tegelijkertijd gebruiken of apart van elkaar. Een knallend hoogtepunt zul je hier zeker mee bereiken. Ook deze komt met een USB kabel en heeft geen batterijen nodig.

 

De Kamini mag dan klein zijn maar hij is er echt niet minder krachtig door. Met maar 10 verschillende vibratiestanden brengt ook deze je naar dat heerlijke hoogtepunt..en hij past makkelijk in je tas dus als je reis gaat kun je hem meenemen. Hier gaat wel een batterijtje in en hij is waterproof.

 

Naast sekstoys vind je nog meer bij Plural Pleasure zoals bijvoorbeeld prachtige body jewelery.

 

Schuw vooral niet en neem even een kijkje op de hier op de website met mijn code: daaltjeswereld, krijg je 10% korting op je bestelling. Discrete verzending binnen Nederland, België en Duitsland is gratis en je krijgt bij elke bestelling een leuk cadeautje. Bovendien gaat 10% van de oprengst naar Stichting Olijf. Zo steun je ook nog eens een goed doel!

P.S. Wil je na het lezen van deze blog nader kennis maken met de artikelen van Plural Pleasure en misschien even voelen hoe het in de hand ligt en werkt? Je kunt zelf ook een Self Love party met je vriendinnen doen. Neem hiervoor via Instagram  contact op of mail naar: info@pluralpleasure.com.

Veel Self Love plezier 😉

Liefs Dalia

 

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s