Drop

Vandaag eens een review in plaats van een persoonlijk verhaal. Ik mocht een poos geleden namelijk via Newmonkey.nl drop testen. De drop van Klepper&Klepper (debestedropooit). Tja eens zien of het de beste drop ooit is.

 

drop,IMG_2584

Omdat ik aan een bepaald voedingsschema zit heb ik een meest geschikt moment uitgekozen om deze zwarte heerlijkheden te gaan proeven. Afgelopen weekend waren wij met het gezin op Texel en ik besloot dit weekend iets van mijn schema af te wijken en gingen de zakjes drop mee. Ook omdat er dan meer mensen konden testen! Win win situatie noem ik dat.

drop,IMG_3347

Ik had 3 smaken ontvangen om te proeven/testen. De smaken volzoet – mildzout en honing. Met de smaak volzoet is het bij Klepper&Klepper allemaal begonnen. Het vervolg op de zoete variant was de mildzout. En met trots presenteren zij nu hun nieuwste variant honing.  De mildzout is met ongeraffineerd keltisch zeezout en de honing heeft 12% honing van Nederlandse kwaliteitshoning uit de Biesbosch (NL). Alle varianten zijn met liefde, zonder gluten en -gelatine.

 

drop,IMG_3346

Nu onze smaakbevindingen,

*de volzoet (langwerpig) ; deze was absoluut de favoriet van mijn dochter en haar vriend. Mijn man vond ‘m wel lekker, lekker zacht qua structuur en niet zo plakkerig. Een zeer lekker dropje dus! Ikzelf vond deze inderdaad lekker, maar ik vond er 2 genoeg dat kan ook zeker te maken hebben met persoonlijke voorkeur.

*de mildzout (ruitvorm) ; mijn man en ik vonden deze qua smaak lekker, heel lekker! Maar om het nog beter te laten zijn zouden wij net iets meer zout willen proeven. Hij snoept wel heel lekker weg, ik heb van deze absoluut meer dan 2 gegeten. Mijn dochter en haar vriend vonden deze dus weer minder.

*de honing (ronde) ; voor een honingdropje is deze echt inderdaad een honingsmaak dropje! mooi gevormd rondje en ook qua structuur helemaal top. Vaak zijn honingdropjes “hard” althans de drop die ik ken, maar deze was heerlijk zacht, wel ietsje plakkerig maar hee ik vind dat geen probleem met drop. Voor mij doet deze zijn naam eer aan omdat het voor mij dus vergeleken met andere honingdrop die ik ken de beste is! Maar toch verkies ik de mildzout boven de honing.

 

Zoals je kunt lezen houd ik zelf niet van al te zoete drop. Ik ben meer van de salmiak en zout. De enige zoete die ik dan wel weer heel lekker vind zijn die bielzen en mannekepis.  Kortom op zoek naar een zeer smaakvol, lekker dropje? Zijn dit naar onze mening echt een aanrader. Mag hopen dat ik nog eens iets mag testen..is wel lekker..hahahaha

 

Liefs,

 

Carien

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s