Dermasence

Volgens mij heb ik er al eerder een klein schrijven aan gewijd, maar vandaag kom ik nogmaals terug op de producten van Dermasence.

Dermasence wordt in nauwe samenwerking met huidartsen ontwikkeld. De gekozen werkzame stoffen, hun combinatie en het feit dat de producten zeer goed verdragen worden garanderen een optimale huidverzorging, ook bij huidproblemen. Kijk of vraag eens bij uw apotheek of zij de folder hebben zodat u zich eens kunt inlezen. In de folder komt u alle producten tegen met betrekking tot ;

 • Reiniging
 • Dag – en nachtcrème
 • Zonbescherming
 • Anti – Aging
 • RosaMin
 • Speciale verzorging
 • Lichaamsverzorging
 • Haarverzorging
 • Voedingssupplemten

 

dermas,IMG_3709

Over het anti-aging wil ik het gaan hebben omdat ik daar de producten zelf van heb ontvangen en gebruikt. Naarmate je ouder wordt is je huid minder in staat zich te regenereren, dat wil zeggen de natuurlijke stevigheid neemt af. Lijntjes worden  rimpels. Hormonale veranderingen (meno-pauze) heeft open de huid zeker ook invloed. Een optimale en consistente huidverzorging houdt de huid jeugdiger. Hoe eerder je er mee begint, hoe beter. Naast de huidverzorging kun je nog meer doen om het jeugdiger te houden;

-een gezonde levenswijze ondersteunt

-voldoende slaap

-sporten

-veel frisse lucht

-twee liter water per dag drinken

 

Dermasence heeft de volgende producten in hun lijn wat anti-aging betreft ;

 • Hyalusome Konzentrat
 • Eye cream
 • Regeneratieserum
 • Regenererende en zwellingen verminderde oogcrème
 • AHA Effects
 • AHA Effects plus C
 • AHA Body & face lotion

 

Ik zelf heb het hyalusome konzentrat gebruikt (ik gebruik het nog). Dit concentraat bevat anti-age-peptide en werkt goed tegen mimiek -, hals – en decolletérimpels. Ze noemen dit serum de botox van buitenaf. Wat extra informatie = liposomen en hyaluronen kunnen de huid voller maken en verhogen in combinatie met de jojoba-olie de elasticiteit van de huid. Vitamine A stimuleert de celregeneratie, vit. E en beta – glucan beschermen de huid tegen externe invloeden. Toen ik las over “botox van buitenaf” was mijn interesse direct gewekt vandaar dat ik het ben gaan gebruiken, bij consistent gebruik is er wel degelijk resultaat.

 

Nu nog even over de AHA serie, deze serie bevat een breed spectrum aan fruitzuren. Bij een hogere concentratie hebben fruitzuren de volgende eigenschappen ;

peelingeffect – hydrotering – verwijdering hoorncellen – boeking en vangen van vrije radicalen.

dermas,IMG_3707

Nu heb ik onlangs de AHA serie mogen ontvangen en ben er pas recent mee van start gegaan, maar ik geloof in de producten van Dermasence dus ook hier verwacht ik een resultaat van te zien. Het mooie aan deze lijn is vooral dat ie naast de anti-aging eigenschappen ook zeer geschikt is voor een lichte acné, actinische keratose en als “skin refreshing” behandeling gebruikt kan worden.

 

In tegenstelling tot de andere uit de anti-aging lijn gebruik je de AHA effects in de avond, de andere overdag. Dus heb je een complete lijn voor dag – en nacht. Kortom een hele lange informatieve blog over producten waar ik van vind dat zeker extra aandacht verdiend.

 

Liefs,

 

Carien

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s