Cocktail zonder Alcohol? Be-Mocktail!!!

Ik drink dus bijna nooit…deels omdat ik er niet zo goed meer tegen kan en deels omdat het eigenlijk ook gewoon niet zo gezond voor je is.

Maar waar vind je nu tegenwoordig een goede cocktail zonder alcohol, een zogeheten Mocktail, eentje die vegan is en ook nog iets voor je gezondheid doet?

Het antwoord? Be-Mocktails! Jullie hebben deze op mijn Instagram al een paar keer voorbij zien komen.

Ik ontving een cadeau verpakking met daarin de drie verschillende smaken waar ik je later in dit artikel iets meer over vertel 😊

Be Mocktails is opgericht door Conchita Daniël. Zij ontdekte dat er eigenlijk niet echt een goed alcoholvrij alternatief op de markt was voor wijn en cocktails.

Niet iedereen drinkt immers alcohol, of dit nu is omdat je er een gezonde leefstijl op nahoud, vanuit geloofsovertuiging of omdat je het gewoon niet lekker vind dat maakt niet uit.

Het is natuurlijk wel zo leuk als je samen met je vriendinnen op stap bent en je kunt genieten van een gezonde, luxe, glamoureuze lifestyle door middel van een lekkere cocktail zonder alcohol, oftewel, de mocktail. Aangezien je wanneer je weinig tot geen alcohol drinkt vaak aangewezen bent op sapjes of frisdrank (wat er toch wat minder vrolijk uitziet).

Vanuit die gedachte hebben Conchita en haar zus Norita zelf een drankje ontwikkeld. Een nieuw, hip drankje waarvan iedereen in stijl kan genieten. Ze zag dit voor zich in de vorm van een zogenaamde mocktail, een drankje dat wegdrinkt als wijn, de uitstraling heeft van champagne, en nog eens goed is voor je lichaam ook. 

Door de vele reizen die Conchita maakte, kwam ze in aanraking met een breed palet aan overheerlijke, frisse smaken. Al snel besloot ze dat de basis van haar mocktails moest bestaan uit kokoswater, waarvan de gezondheidsvoordelen inmiddels ruimschoots aangetoond zijn. Hier voegde ze 100% natuurlijke vruchtensappen aan toe. Niet alleen lekker, maar ook nog eens een extra shot vitaminen. Zo kun je blijven werken aan je gezondheid en schoonheid terwijl je geniet van een luxueuze levensstijl. En zo is dan Be-Mocktails in drie heerlijke smaken ontstaan.​

De drie smaken en wat Be-Mocktals er zelf over zegt zijn:

BE ALIVE:

img_e6004

Voel je lichaam en geest opleven met deze heerlijke frisse bessen-boost met een vleugje citroen. En laten we vooral de unieke toevoeging van de açai niet vergeten! Nog nooit was je dagelijkse vitamine-inname zo verfrissend. Een dosis antioxidanten om de rest van de avond mee door te komen, geserveerd als een luxe mocktail die niet onderdoet voor niet-alcoholvrije alternatieven. 0,0% alcohol, 100% genieten!

Ingrediënten: kokoswater, witte druivensap, bosbes-puree, zwarte bessensap, wortelsap, organisch water, acaisap, limoensap, citroensap, natuurlijke aroma’s.


 

BE BEAUTIFUL:

img_8092

Laat alle hoofden je kant op draaien als je langsloopt over de dansvloer of naar de bar. Je straalt nu eenmaal de kracht en schoonheid uit die je onmiddelijk over je heen voelt komen na de eerste slot van Be Beautiful. Een wat pittiger, uitdagender drankje dat je, als je er eenmaal van geproefd hebt niet meer los kunt laten. Het combineert de unieke smaken van verse granaatappel, appelbes en kruisbessen. Een one of a kind combi die bijdraagt aan je innerlijke en uiterlijke schoonheid en dat zie je!

Ingrediënten: kokoswater, witte druivensap, granaatappelsap, appelbessensap, kruisbessen-puree, natuurlijke aroma’s.


 

BE GRATEFUL:

img_8103

Leun onderuit, sluit je ogen, laat de muziek die om je een dreunt tot je ziel binnendringen en neem een slok van je luxe Be Grateful. Al direct zal je begrijpen waar je dankbaar voor mag zijn! De organische gembersap laat een licht tintelend gevoel achter op je tong, terwijl de hinten ananas en zuurzak een frisse tropische afdronk bezorgen. Met de toevoeging van kokoswater als de basis en een scheutje limoen is dit vakantiegevoel compleet – terwijl een subtiele appelsmaak zorgt voor de perfecte balans. Het perfecte drankje voor zwoele zomeravonden op het terras of gezellige avondjes in de club.

Ingrediënten: kokoswater, appelsap, zuurzak-puree, ananassap, limoensap, organisch gembersap, natuurlijke aroma’s.


img_8112

Ik ben echt fan van deze Mocktails, van waar ze voor staan en vooral van hoe ze smaken. Alle drie smaken ze heerlijk fris en fruitig. Mijn favoriet is Be Alive, dat heeft de maken met de vruchten die er in zitten.

Zoals jullie weten ben ik altijd wel bezig met het milieu en let ik ook altijd op de verpakkingen en dergelijke. De Mocktails worden dan ook allemaal duurzaam geproduceerd op een volkomen natuurlijke en vegan  manier.

Aangezien de roots van deze twee leuke dames in Suriname liggen en zij ook nog graag willen bijdragen aan een betere wereld doen zij er alles aan om iets terug te geven aan de lokale bevolking in Suriname. Dit doen zij door het steunen van weeshuizen en het opzetten van projecten op die tot doel hebben de minderbedeelden te helpen. Een betere wereld, net zoals een gezonder leven, begint bij jezelf. Be-Mocktails maakt beide mogelijk.

Wil je meer weten over Be-mocktails of deze heerlijke drankjes bestellen? Check dan vooral even de website en volg ze gelijk even op Instagram.

Ik ga nu nog even lekker genieten van mijn Be-Mocktail! PROOST!

Liefs Dalia

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s