Even voorstellen: Gastblogger Reggy

Hier zit ik dan.
Achter mijn verouderde laptop met barsten in het scherm, bezig met het schrijven van mijn voorstelblog. Als jullie het konden zien, dan zouden jullie moeite hebben met bijkomen van het lachen hahahaha. Maar daarvoor zijn jullie hier niet!

Mijn naam is Reggy, 34 jaar, woonachtig in Friesland en vanaf vandaag zullen jullie regelmatig een blog van mij voorbij zien komen.
Ik ben wel een import-Fries, dus jullie hoeven geen sexy Friezen taal te verwachten van mij. Geen Oant moarn ala Piet Paulusma, maar ik sluit af met ‘Groetjes’.

IMG_8218

Ik zal vanaf volgende week starten met het schrijven van blogs en deze met jullie  delen. De onderwerpen waarover ik ga schrijven en met jullie ga delen zijn; mijzelf, mijn reis naar een gezonder lichaam, dagelijkse problemen en plussize.
Dit zijn namelijk de onderwerpen die belangrijk voor mij zijn, ik makkelijk over kan praten en echt deel zijn van mijn leven.

Ik wil afsluiten door jullie te bedanken.
Te bedanken dat jullie de tijd genomen hebben voor het lezen van mijn voorstelblog en tot snel!

Groetjes,
Reggy

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s