Make up

Make up, daar is heel veel van verkrijgbaar. Allerlei soorten, kleuren, geuren, borstels echt van alles. Ik ben nooit echt een make-up draagster geweest. Mascara dat heb ik wel iedere dag op en daar heb ik in mijn 46 jarige carrière als Carien al heel wat verschillende van geprobeerd. Alleen al een keus maken over het borsteltje is een uitdaging. Over de kleur hoef ik niet te twijfelen, want dat is bij mij standaard zwart. Mocht je tips hebben voor een hele fijne of jouw favoriete mascara, laat gerust een reactie achter!

 

Dit jaar was ik eens op een event van een pr-bureau die een pop up store hadden voor het merk Essence. Daar mocht ik toen een pakket winnen als dagwinnares. Super blij en helemaal leuk uiteraard. Het mooie was ook nog of zelfs, dat in de pop up store was een visagist aanwezig die mij had opgemaakt en alle producten die zij had gebruikt kreeg ik dus mee! Dat is toch helemaal geweldig. Het was een flinke tas vol. Wat ik tot op de dag van vandaag sindsdien nog steeds gebruik als favorieten producten. Van alleen mascara draagster gebruik ik tegenwoordig ook oogpotlood, oogschaduw, lipstick en of lipgloss en zelfs heel soms foundation/blush en highlighter. De mascara van dit merk is echt super fijn. Dat wil ik zeker even vermeld hebben. Want tjonge naast alle merken en soorten make-up zijn er ook net zo veel verschillende prijzen. En hoe hoger de prijs wil niet altijd zeggen hoe beter het product. In mijn geval heb ik hele dure mascara’s gehad, maar ik ben oprecht heel erg tevreden over een mascara van 3 euro van Essence. Weet je wat dit merk naast de prijs nog meer zo aantrekkelijk maakt? het assortiment!

 

Paar keer per jaar hebben zij speciale edities. Zo mocht ik onlangs de herfst/winter collectie 2019 ontvangen. Wederom als een kind zo blij in een snoepjes winkel, want wat ziet het er weer prachtig uit. De kleuren!!! Nu heb ik een dochter van 23 jaar die helemaal weg is van make-up. Ik heb de mascara (uiteraard) zelf gehouden om te testen net als de 2 lipsticks en de crystal power eyeshadow. De overigen producten zijn inclusief tasje naar mijn dochter gegaan. Zij ook helemaal blij.

 

Verras jezelf eens met deze producten, voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten. Ik ben erg nieuwsgierig (nu al) naar de volgende editie/collectie die er aan gaat komen. Ik weet al wel dat er een adventskalender (zie hierboven) aankomt binnenkort, helemaal te leuk toch? Die ga ik zeker halen voor mijzelf. Zoals je kunt lezen, ik ben fan. Wie weet jij binnenkort ook?

 

Liefs,

 

Carien

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s