Reggy’s: Gezond? Gezonder? Gezondst?

We luisteren heel vaak naar anderen, wat zij van ons vinden, wat we moeten doen en hoe zij het doen. Hierdoor vergeten we te luisteren naar onze belangrijkste raadgever; Ons lichaam. Ons lichaam geeft ons elk moment van de dag aan wat we nodig hebben, wat er ontbreekt en wat we moeten doen. Toch besluiten we soms dit te negeren!

Zo ook ik!

Ik heb jaren ongezond rond gelopen en nooit er iets aan gedaan. Tot dat ene moment. Dat ene moment dat een ieder heeft in zijn leven. Het moment wanneer het besef komt dat het anders moet om nog langer te genieten van alles wat je dierbaar is.

30 september ben ik precies 1 jaar gestopt met roken. Dat was het startschot naar een gezonder leven. De eerste 2 a 3 dagen waren het zwaarst. Zweten, warm en koud tegelijk. Echte afkickverschijnselen. Toen deze dagen voorbij waren ging het elke dag wat makkelijker. Het klopt ook echt dat het stoppen met roken zorgt voor een grote verandering in je lichaam en geest. Ik begon opeens beter te ruiken, te proeven en een gezondere huid te krijgen. Ik had meer energie over, energie die ik ging gebruiken om een transformatie in gang te zetten; een gezondere ik.

IMG_8299

Vanaf januari 2019 ben ik begonnen met minimaal 3 keer per week te sporten. Cardio en kracht. Natuurlijk had ik het zwaar in het begin. Niet normaal! Het was de eerste keren zo zwaar dat ik wilde opgeven, maar dit heb ik niet gedaan. Ik begon naar mate ik vaker ging sporten een verandering te zien in mijn lichaam. Een positieve verandering! Een verandering naar een gezondere ik. Eind augustus 2019 heb ik een foto op mijn Instagram geplaatst van een Reggy in Oktober 2018 en Reggy in Augustus 2019. Wat een verandering is er zichtbaar! Heel mooi tussen resultaat, want we zijn natuurlijk nog niet klaar. Deze foto zorgt er wel voor dat ik nog gemotiveerder ben om door te gaan.

Het leukste van een verandering is natuurlijk het shoppen naar nieuwe kleding. En ik ben gek op shoppen! Veel shoppen. Vooral op het moment dat je leukere dingen past omdat je lichaam is veranderd. Oude kleding verkopen via Facebook en nieuwe kleding halen. Wat een leuk gevoel.

Het enige wat ik nog niet gekocht heb is leuke, strakke maar vooral ook goeie sportkleding. Ik heb wat rond gekeken, maar waarschijnlijk weet ik niet waar ik moet kijken want ik zie alleen de standaard sportkleding. Want ik wil er natuurlijk ook goed uitzien tijdens het sporten! Hahaha, dat wil iedereen toch? Toch…

Ik blijf jullie op de hoogte houden van mijn reis naar een gezondere versie van mijzelf. Het overwinnen van obstakels en succesverhalen zijn altijd leuk om te delen. Als jullie suggesties hebben wat betreft een bedrijf/winkel waar je leuke sportkleding kunt vinden, dan hoor ik het graag. 

Groetjes,
Reggy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s