Beauty: Duurzame beautycadeaus voor de decembermaand!

Met de feestdagen in aantocht zijn we natuurlijk allemaal op zoek naar leuke cadeautjes voor onze familie en vrienden! En als dit dan nog op een duurzame en betaalbare manier kan dan worden we daar helemaal blij van toch!

Zoals jullie weten ben ik groot van van Beauty Kitchen en laten zij nu dit jaar met een aantal hele leuke cadeautjes komen voor de feestdagen. Heel leuk als je de producten al kent maar ook een heel mooi moment om de producten te leren kennen!

De December cadeautjes bestaan uit de volgende producten:

 • 0% Plastic Eco Glitter Balm
 • Raw Inventions Rainbow Baby Bath Bombs
 • Abyssinian Oil Cadeauset
 • Seahorse Plankton+ Cadeauset

0% Plastic Eco Glitter Balm

Deze balm is de musthave voor alle eco beauties. Hij bevat namelijk helemaal geen plastic en dat is niet alleen goed voor je huidje maar ook voor het milieu. Het is 100% natuurlijk en gecertificeerd veganistisch. Je kunt deze glitters aanbrengen op je gezicht, lippen en lichaam. De mogelijkheden zijn eindeloos. De verpakking is lekker klein en dus kun je hem makkelijk meenemen voor onderweg. Deze balm is vanwege de heerlijke glittertjes natuurlijk geweldig voor de feestdagen.

Zelf heb ik deze al enige tijd in mijn bezit. Ik gebruikte hem tijdens festivals als highligter en soms voor wat extra glitter bovenop mijn oogschaduw. De structuur is heel apart en even wennen maar ik vind het een heel fijn en gebruiksvriendelijk product.

Prijs: € 10,97


Raw Inventions Rainbow Baby Bath Bombs

Heb jij vrienden of familie met een badkuip of vind je het zelf heerlijk om te onstpannen in bad? Deze is dan perfect voor jou! Dit vrolijke ronde doosje bevat 15 zoet gekleurde mini bruisballen en kunnen zowel in bad als ook in de douche gebruikt worden (dus geen bad? geen zorgen want je kunt er ook lekker mee douchen) De ballen zijn verrijkt met 5 verschillende aromatische olien die je zintuigen prikkelen. Voeg er 2 toe aan je bad en geniet van een momentje voor jezelf. Of..laat een bruisbal oplossen op de grond van je douche en geniet van de heerlijk verkwikkende geur tijdens het douchen.

Deze heb ik zelf nog niet geprobeerd maar vandaag neem ik een bad en drie maal raden wat ik er in gooi! 🙂

Prijs: € 10,99


Abyssinian Oil Cadeauset

img_9444

Deze set bevat vier producten uit de Abyssinian Oil-lijn. De producten uit deze lijn zijn ultra hydraterend door de krachtige samenstelling van voedende olien uit plantenzaden, erucazuur en omega 3, 6 en 9 en geven het vochtgehalte in de huid een boost. Alle producten in de set zijn geschikt voor alle huidtypen (vooral de gevoeilige of probleemhuid) vegan en 100% natuurlijk.

 • Abyssian Oil Prime Time Cream Cleanser 30ml. Reinigt en voorziet de huis van vocht.
 • Abyssian Oil Hydra Boost Day Cream 30ml. Hydrateert de droge huid en reguleert de talgproductie zodat een vette huid weer in balans komt.
 • Abyssian Oil Quick Fix Moisture Mask 30ml. Zorgt voor een diepe hydratatie van de huid. Voor een prachtige glow.
 • Abyssian Oil Hydra Intense Facial Oil 15m. Bevat een hoog gehalte aan krachtige olien waarvan is bewezen dat ze de huid helpen hydrateren, verstevigen en verzachten.

Ik heb zelf deze hele lijn in mijn bezit en ben echt fan. Vooral in de winter als het gure weer je huid net even iets droger maakt dan anders. De producten ruiken heerlijk en…de verpakkingen kunnen straks mee in je koffer als je op wintersport gaat!

Prijs: € 34,49 voor de hele set.


Seahorse Plankton+ Cadeauset

Deze set bevat 5 producten uit de Seahorse Plankton+ lijn. De producten bevatten een effectief complex van mariene extracten, zoals micro algen, duurzaam gekweekt plankton en een mix van drie met de hand geoogste zeewieren. Alle producten zijn geschikt voor alle huidtypen en hebben bovendien een anti aging werking. Uiteraard zijn ook deze weer vegan en 100% natuurlijk.

 • Seahorse Plankton+ Facial Konjac Sponge. Diepe reiniging van de poriën voor een schone, stralende en zijdezachte huid.
 • Seahorse Plankton+ Revitalizing Gel Cleanser 30ml. Een milde cleanser om make up, maskers en onzuiverheden te verwijderen.
 • Seahorse Plankton+ Really Radiant Moisturizer 17ml. Wordt diep in de huid opgenomen en zorgt voor langdurige hydratatie.
 • Seahorse Plankton+ 5 Minute Miracle Mask. Hydrateert in 5 minuten voor een vollere stralende huid.
 • Seahorse Plankton+ High Definition Facial Oil 10ml. Verrijkt met micro algen voor een niet vette intense verzorging.

Van deze lijn kende ik nog niet alles. De 5 Miracle Mask en de Gel Cleanser vind ik echt heerlijk. Ook deze lijn ruikt ontzettend lekker en voelt goed op je huid. En ook deze lijn mag je weer mee het vliegtuig in!

Prijs € 34,49


 

Sustainable by Nature

Zero Waste – Doe mee!!!

Alle verpakkingen van Beauty Kitchen zijn duurzaam. De flacons zijn gemaakt van alluminium en daardoor heel goed geschikt voor hergebruik. Op de verpakkingen staat RETURN – REFILL – REPEAT wat betekend dat je ze bij Holland & Barrett kunt inleveren. Als dank ontvang je 200 passiepunten (€ 2,- ) op je spaarkaart. De lege verpakkingen gaan terug naar Beauty Kitchen waar ze op een speciale manier worden gereinigd opnieuw gebruikt. Dit proces is uniek omdat het niet gaat om recycling maar om hergebruik. Meer hierover kun je lezen in deze blog die ik hier eerder al over schreef.

 

Binnenkort vertel ik jullie wat meer over een aantal nieuwe producten van Beauty Kitchen maar voor nu, fijne zondag!

Liefs Dalia