Ik ben Ambassadeur voor Esthecin! VAN HAARUITVAL NAAR HAARGROEI Esthecin; hét nieuwe Nederlandse haarserum voor vrouwen en mannen

Jullie kennen inmiddels allemaal wel het verhaal van mijn haar en wat de medicatie ermee gedaan heeft. Zo niet dan kun je dat hier lezen. Onlangs kreeg ik de vraag of ik Abassadeur wilde worden voor Esthecin. Ik ben hiervoor een goede kandidaat en er is daarom een redelijke kans dat hiermee mijn haar weer iets van zijn oude staat terugkrijgt! Hier heb ik dus een volmondig JA! op gegeven. Het komende jaar gebruik ik het serum twee keer in de week en zal ik jullie via social media op de hoogte houden van de resultaten. Hieronder lees je het persbericht dat uitgebreid uitlegd wat Esthecin precies is en wat het doet. Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, stel ze gerust. Ik antwoord altijd!

 

Een mooie bos haren is belangrijk voor mensen. Voor vrouwen staat het symbool voor vrouwelijkheid, aantrekkelijkheid en trots. Voor mannen kan kaalheid het zelfvertrouwen en gevoel van mannelijkheid aantasten. Helaas kampen veel mensen met een verminderde kwaliteit van het haar, waardoor het afbreekt, dof wordt of zelfs uitvalt. Haarverlies komt voor bij 40% van de vrouwen en 80-95% van alle mannen, met alle psychische gevolgen van dien. Gelukkig kan de haarkwaliteit met de juiste verzorging verbeterd worden! Drs. Hans van Montfort ontwikkelde in zijn laboratorium een haarserum op basis van natuurlijke ingrediënten dat helpt bij haarverlies én voor het behoud van mooi en gezond haar. 

Huid en haar

Net als onze gezichtshuid is ook onze hoofdhuid onderhevig aan verandering. De mate van huidveroudering en de snelheid waarmee dit gebeurt, worden bepaald door erfelijke factoren, de hormoonspiegel, leefstijl, beïnvloeding vanuit toxische stoffen zoals rookgedrag, stofwisseling en oxidatie zoals bij overmaat aan zonlicht. Omdat haren een onderdeel zijn van de huid, worden deze door dezelfde factoren beïnvloed. De haarschacht wordt dunner en er groeien steeds minder haren uit een haarzakje, met dunner wordend haar als gevolg. Dit verouderingsproces van het haar gebeurt meestal na het 40e levensjaar, maar kan ook op jongere leeftijd voorkomen.

Ontwikkeld voor Esther

De reden voor de ontwikkeling van Esthecin was het haarverlies van de dochter van Drs. van Montfort. In 2012 kreeg Esther van Montfort te kampen met hevig haarverlies. Omdat geen van de specialisten haar kon helpen, besloot Drs. van Montfort daarop zelf aan de slag te gaan. Nadat hij eerst de fysiologie van de haren bestudeerd had, ging hij op zoek naar de mogelijkheid de natuur van de haargroei te herstellen. Zijn studie leerde dat haarverlies veelal een combinatie van oorzaken betreft, maar dat de meest voorkomende oorzaak ligt in de androgene factoren. Het serum behaalde een fantastisch resultaat bij Esther en besloten werd het verder te ontwikkelen met de hulp van een cosmetisch researchlaboratorium. Zo werd Esthecin een feit. Esthecin betekent letterlijk ‘ontwikkeld voor Esther

Hoewel het verouderingsproces niet direct waarneembaar is, zijn de processen wel reeds gaande. Haarverlies is pas met het blote oog waar te nemen als circa 50% van de haren is verdwenen. Om het haar zo lang mogelijk sterk en gezond te houden, is het daarom aan te raden om tijdig te starten met het goed verzorgen van het haar en de hoofdhuid. Esthecin bevat een formule van natuurlijke ingrediënten, geheel van plantaardige oorsprong, die een positieve invloed hebben op de verouderingsprocessen van de haarzakjes. Het serum voedt de wortels en de haarzakjes waardoor de kwaliteit van de haren kan worden verbeterd. Dit binnen de mogelijkheden van de aanwezige haarzakjes.

Van haarverlies naar haargroei

Wat als er al sprake is van haaruitval? Ook dan kan Esthecin helpen. Haarverlies komt inmiddels voor bij 40% van de vrouwen en 80-95% van de mannen. De meest voorkomende vorm van haaruitval is androgeen haaruitval; deze vorm van haarverlies wordt veroorzaakt doordat het hormoon testosteron wordt omgezet in dihydrotestosteron (DHT).  Bij vrouwen kunnen hormonale problemen zoals PCOS en schildklierproblemen, maar ook zwangerschap en de menopauze de oorzaak zijn. Androgeen haaruitval is bij mannen te herkennen aan het dunner wordende haar op de kruin of bij de inhammen, bij vrouwen komt het meestal tot uiting in een dunnere haarinplant, vaak op de middenlijn van het hoofd. Een andere vorm van haarverlies die veel voorkomt, is telogeen haarverlies, waarbij de haarcyclus blijft steken in de rustfase en de haarwortel niet krachtig genoeg is om weer te groeien. De oorzaak van deze vorm is vaak androgeen, dus hormoon-gerelateerd. Esthecin is ontwikkeld ter voorkoming van androgeen haarverlies en voedt de haarzakjes welke zich in de rustfase bevinden.

Esthecin bevat een combinatie van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, die zijn geselecteerd op de werking aan de haarzakjes. De werkzame bestanddelen remmen de omzetting van testosteron in DHT, stimuleren de groeifase, bevorderen de stofwisseling en celademhaling, binden mogelijk aanwezige giftige stoffen, remmen vrije radicalen en bevatten een groot aantal voedingsstoffen. Voor Esthecin is een unieke nieuwe basis geformuleerd van lipospherosomen; deze techniek zorgt ervoor dat de voedende bestanddelen de haarzakjes kunnen bereiken om daar hun werking te hebben. 

Esthecin helpt
Esthecin werd getest door zowel een groep vrouwen als een groep mannen met androgeen haarverlies. Alle deelnemers waren tevreden. Ze lieten een verbetering zien van de haarkwaliteit en de haargrens schoof naar voren. Mannen én vrouwen. Er werden geen nevenverschijnselen waargenomen.

Persoonlijk advies

Het is de missie van Esthecin en Drs. van Montfort om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken met mooi en gezond haar. Om te weten of Esthecin geschikt is voor gebruik, biedt Esthecin bezoekers op de website de mogelijkheid een Personal Hair Care Plan in te vullen en/of een vrijblijvend persoonlijk advies te ontvangen.

Gebruik:

Esthecin is gemakkelijk en prettig in gebruik. Je masseert het haarserum twee keer per week in op de hoofdhuid. Na een paar minuten trekt het in en is er niks meer van te zien. Haren groeien langzaam en daarom is de invloed van Esthecin pas te beoordelen na 2 tot 4 maanden. Esthecin zorgt voor meer haarvolume en de best mogelijke kwaliteit haren.

 

Belangrijk: Het voorkomen van haarverlies en de groei van haren kan alleen ondersteund worden als er haarzakjes aanwezig zijn. Als de haarwortels in deze haarzakjes twee tot drie jaar niet meer actief zijn, verdwijnen ze voorgoed. Het is dus zaak om tijdig met het gebruik te starten. 

Verkrijgbaarheid en prijs
Esthecin is verkrijgbaar bij Bol.com

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s