Leuke Cadeau ideetjes voor Kerst!

Buiten is het koud en guur. Binnen staan de kaarsjes aan en is de kerstboom versierd. We drinken warme chocolademelk en verheugen ons op de gezellige feestdagen, al het heerlijke eten en de foodbaby die we daarna hebben.

Onder die mooi versierde kerstboom horen natuurlijk cadeautjes. Want wat is er nu leuker dan mensen blij te maken met kerst.

Vandaag heb ik daarom een aantal leuke ideetjes voor de kerst waarvan ik zeker weet dat je er mensen blij mee gaat maken!


Boho Tiffin

Je hebt hem bij mij al eerder voorbij zien komen en ik ben nog steeds fan van deze lunchboxen. En met het nieuwe jaar in aantocht zullen veel mensen het goede doel hebben om hun leefstijl te verbeteren en gezonder te gaan eten. Wat is er dan leuker dan zo’n prachtige lunchbox om je eten in mee te kunnen nemen naar je werk of naar school? Ik weet zeker dat iedereen het onwijs leuk zou vinden om een van dze mooie lunchboxen te ontvangen.

Niet overtuigd? Ik schreef er een tijdje geleden een hele blog over die je hier kunt lezen.

Er zijn die verschillende maten en heel veel verschillende modellen, voor ieder wat wils dus!

Je kunt alle tiffins hier op je gemak bekijken en bestellen. En om je een indruk te geven bij deze ook een klein filmpje dat bij hen op de site staat.


Beauty Kitchen Sustainables Cadeausets

Als je goed voor jezelf zorgt dan zorg je natuurlijk ook goed voor je huid. Ik schreef al eerder over Beauty Kitchen. Alles wat je op je huid smeert komt ook in je lichaam terecht en met dit mooie merk is dat helemaal niet erg. Alles is volledig Vegan, natuurlijk en gezond voor je. Daarnaast is het volledig Sustainable. Je kunt de verpakkingen na gebruik namelijk inleveren bij Holland & Barrett en krijgt er dan punten op je pasje voor terug die je weer kunt gebruiken voor nieuwe producten. De verpakkingen gaan terug naar de fabriek waar ze gereinigd worden en opnieuw worden gebruikt. Meer hierover kun je hier lezen in de blog die ik erover schreef.

Even terug naar het onderwerp. Zij hebben voor degenen die hen nog niet kennen (en natuurlijk ook de echte fans) speciale (cadeau/probeer) verpakkingen gemaakt met daarin diverse mini’s om de producten uit te proberen. Wil je meer lezen over deze sets dan kun je daarover in deze blog meer lezen.

Het zijn heerlijk geurende producten die ook heel leuk zijn om cadeau te geven. Of om natuurlijk zelf te krijgen.

Je kunt de sets kopen bij Holland & Barrett


Dr. Organic Manuka Honing Moisture Cadeauset

Nog zo.n mooi merk vind ik Dr. Organic. Ik heb dit jaar de mogelijkheid gehad om meerdere producten uit te testen en ze stellen niet teleur. Ook de prijs is heel schappelijk!

De Manuka Honey Cadeauset is dan ook wel een van mijn favorieten. Het setje bevat een body lotion, gezichtscreme en rijke handcreme en wordt geleverd in een leuk toilettasje. Hij ruikt echt heerlijk en als je een droge huid hebt wat toch wel vaak in de winter het geval is dan wordt je hier heel blij van.

Momenteel is deze cadeauset in de aanbieding voor nog geen € 15,- bij Holland & Barrett


Banded Amsterdam

Mijn man ontdekte dit merk nog niet zo lang geleden en inmiddels ben ook ik in het bezit van een aantal van deze prachtige armbanden en een band voor mijn apple watch. Ik vind ze echt prachtig en ben fan. Er is voor ieder wat wils en ze zijn ook nog in diverse maten verkrijgbaar.

Helaas heb ik door ziekte nog geen kans gehad om zelf mijn eigen foto’s te maken zoals jullie van mij gewend zijn maar die ga je zeker voorbij zien komen als je me volgt op social media.

Omdat ik jullie toch wil laten zien waar ik het over heb en hoe mooi de banden zijn bij deze een aantal afbeeldingen van de facebook pagina van Banded.

Zijn ze niet prachtig om te zien? En hier kan je zeker weten iemand heel blij mee maken.

De armbanden zijn gemaakt van Stainless Steel en door een speciale UV laag blijven ze mooi, ook zijn ze waterproof dus je kunt er rustig mee gaan zwemmen. En je hoeft je geen zorgen te maken dat er haartjes tussen blijven hangen want ook daar is aan gedacht.

Je kunt de banden bekijken en bestellen bij Banded


Plural Pleasure

Jullie kennen me en ik zal er nooit mee stoppen. Een onderdeel van voor jezelf zorgen en zelfliefde is ook je eigen lichaam kennen en ervan genieten. Samen of juist alleen. Blij Plural Pleasure hebben ze voor ieder wat wils of je nu van solo, samen of met een beetje spannende bondage (die staat bij mij nog op het lijstje ;-)) fijn vind, je vind het bij hen. Ook hebben ze een assortiment van body jewelery die erg mooi is. Een tijdje geleden schreef ik er deze blog over en inmiddels is het assortiment alweer een stuk uitgebreid. Dus wil je iemand een stout cadeautje doen of misschien jezelf wel “verwennen”?

Kijk dan snel hier. Maak je ook vooral geen zorgen over de levering want dit gebeurd heel discreet en niemand zal weten wat je besteld hebt. Tenzij je dat wilt natuurlijk.

Momenteel hebben ze ook nog eens een twee hele leuke kerstaanbiedingen! Voor zowel couples als singles is een superleuk en fijn pakketje samengesteld:


Heb jij zelf nog leuke cadeautips? Ik hoor ze graag van je hieronder in de reacties.

In ieder geval heel veel shop plezier!

Verder wil ik jullie heel hartelijk bedanken dat jullie mijn blogs steeds weer lezen en uiteraard hele mooie warme feestdagen toewensen en dat je knallend het nieuwe jaar in mag gaan!

Heel veel liefs,

Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s