Goede voornemens/Doelen voor 2020

Eigenlijk ben ik niet zo van het goede voornemens gebeuren in het nieuwe jaar. Goede voornemens en nieuwe doelen kun je vind ik eigenlijk elke dag van het jaar opnieuw maken en bijstellen.

Maar omdat het al bijna 2020 is maak bij deze toch mijn lijstje van dingen die ik zou willen bereiken of doen in 2020.

Vorig jaar deed ik dit in de vorm van een bucket list waarvan ik helaas niet alles heb kunnen uitwerken. Skydiven en Boogschieten is mij niet meer gelukt en minder geld uitgeven ook niet hahaha.

Bij deze dus..

Ik wil in 2020 weer helemaal mijn gezonde leefstijl oppakken. Afgelopen jaar was op zijn zachts gezegd erg lastig qua trainen. Begin dit jaar kreeg ik te kampen met burn out klachten die nog steeds niet helemaal over zijn. Dit resulteerde in een zware daling van mijn energielevel en veel lichamelijke klachten. Ik heb mij daarom meer gefocussed op mijn mentale gezondheid, voor mezelf leren kiezen, rust pakken en reflecteren op dingen. Mijn grenzen aan leren geven (soms nog steeds erg lastig) en genieten van leuke dingen doen. Vanaf 2020 wil ik me weer gaan richten op het lichamelijke zodat beide in balans is en ik weer lekker bezig ben met wat ik ook leuk vind om te doen. En misschien ga ik zelfs wel die drempel oppakken en wandel ik een sportschool in!

Skydiven, Schieten en Boogschieten staan voor mij ook dit jaar op het lijstje.

Daarnaast heb ik dit jaar minder aan mijn blog gedaan dan ik zou willen. Deels omdat ik mijn inspiratie een beetje kwijt was en deels omdat ik gewoon even geen zin had. Dat gaat dit jaar veranderen. Ik wil zeker 1x en hopelijk 2x per week een blog online gaan zetten. Me meer gaan richten op mijn eigen business in plaats van alleen mijn daytime job.

Ook mijn fotografie is een beetje in het slop geraakt, terwijl ik dit echt heel leuk vind om te doen. Verschillende mensen voor mijn camera en gewoon mooie plaatjes schieten. Dus vind je het leuk, neem een kijkje op de fotografie pagina op deze blog en stuur me een berichtje voor meer info.

Uiteraard blijven jullie me zien op social media en hoop ik weer veel mooie nieuwe content voor jullie te creeren en leuke samenwerkingen binnen te halen met hier en daar een leuke winactie voor jullie.

Dit jaar heb ik weer onwijs veel leuke mensen leren kennen. Ik hoop dat dit zich voor volgend jaar doorzet! Een uitje met andere Instagrammers naar de Efteling wil ik ook nog organiseren maar dat komt vast goed!

Ik denk dat dat het voor nu zo een beetje is. Zoals ik al zeg, gaandeweg stel ik meestal mijn doelen wel bij of komen er doelen bij. Daar heb ik geen nieuwjaar voor nodig!

Ik wens jullie allen een vruchtbaar 2020!

Wat zijn jouw doelen voor dit jaar?

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s