Happy National Lash Day…

Vandaag is het National Lash Day en in het kader daarvan ontving ik van de week een wel heel bijzonder pakketje van UNG Cosmetics met daarin het UNG Perfect Eyes Eyelash Serum en de UNG Miracle 4D Lashbooster Mascara.

Van mezelf heb ik wel mooie zwarte wimper maar die mogen zeker wel wat voller en langer. Ik hoorde toen dat dit heel goed kon met castor olie maar ik vind dat zo vet. Dus uiteindelijk ben ik daarmee gestopt. Je kunt je wel voorstellen dat ik heel blij ben met het ontvangen van dit pakketje zodat ik het kan gaan testen (ik zal jullie op instagram op de hoogte houden van de resultaten)

Ik ontving de UNG Perfect Eyes Lash Serum. Het serum bestaat uit onder andere een mix van Biotonyl trippeptide en pantenol die tot diep in de wimperwortels doordringen, de groei stimuleren en het uitvallen van wimperhaartjes tegen gaan. Ook zorgt het serum voor hydratatie glans en flexibiliteit van je wimpers….zouden mijn wimpers hier meer van gaan krullen? Ik ben zo benieuwd!

Je gebruikt het serum 1x per dag op gereinigde ogen. Met het makkelijke kwastje je wat aan het dopje vastzit breng je het aan op je wimperrand en klaar is Kees. Lekker slapen. Doe dit elke avond en je ziet na 3 tot 4 weken al resultaat!

Daarnaast ontving ik ook nog de UNG Miracle 4D Lashbooster Mascara. UNG geeft zelf aan dat deze mascara een  revolutie onder de mascara’s is. De klinisch geteste formule zorgt in recordtijd voor lange en gezonde wimpers. Deze mascara stimuleert de groei met wel 40%. Het bevat celvernieuwende polypeptiden die de wimpers beschermen tegen breuk en ze een gezonde natuurlijke uitstraling geven. Daarnaast bevat de mascara vitaminen en vochtinbrengende stoffen die de wimpers elastischer maken en meer glans geven.

img_1914

Daarnaast heeft UNG Cosmetics een heel assortiment met oogschaduws en eyeliner. Ik ben in elk geval dolenthousiast!

Omdat het vandaag dus National Lash Day is krijg je de rest van deze maand bij aankoop van het UNG Perfect Eyes Eyelash Serum de UNG Miracle 4D Lashbooster t.w.v. € 24,50 cadeau.

Bestellen doe je hier

Mooi en gezondMooi en gezond

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s