Houd toch je geslachtsdelen in je broek…

Toen ik een jaar of 12 was werd ik er voor het eerst mee geconfronteerd…ik zat in de tram en een meneer die op de halte stond vond het nodig om mijn even te flashen…Je zit naar natuurlijk nooit op te wachten maar als je 12 bent en je maakt zoiets mee dan schrik je daar toch wel even van. Waarom deed die meneer dat…ik stak mijn middelvinger kwaad op en de tram begon te rijden. Ik heb het daarna nog twee keer meegemaakt en ik ben van mening dat dit soort types gewoon willen schokeren en daarom te pas en onpas hun lul uit hun broek halen..Yes…I went there.

Tegenwoordig in het digitale tijdperk heeft dit hele andere dimensies aangenomen want blijkbaar is het normaal dat jij zomaar een foto van je piemel naar mij toe stuurt terwijl ik daar niet om gevraagd heb…met als doel…te schokeren.

Je maakt mij namelijk niet wijs dat je serieus denkt dat ik bij het zien van jou (meestal lelijke piemel) bloedgeil wordt, een gesprek met jou aan ga en ook even mijn edele delen show…dacht het mooi ff niet viespeuk.

Het ergst is nog de manier waarop dit dan gaat…je opent je telefoon en je ziet het volgende…Iemand die zijn telefoon op zo’n positie probeerd te houden dat zijn piemel zo groot mogelijk lijkt..waardoor hetgeen wat opvalt niet in de eerste plaats zijn piemel is maar de drie onderkinnen van zijn lelijke hoofd..geloof me elk hoofd is lelijk in die stand. Soms worden ze creatief en krijg je gewoon een filmpje of zelfs een gifje waar de persoon in kwestie met zichzelf speelt. Dan heb je nog de slimme gasten en die zetten de zelfonstpanner aan en vervolgens krijg jij dan ONGEVRAAGD een piemel op je scherm…gatver ik zat te eten..en bedankt.

Enige tijd geleden wilde mijn man mij verassen (nee niet met een dickpic ;-)) en nam hij mij mee uit eten op de plek waar hij mij ten huwelijk heeft gevraagd. We waren eerst nog ergens een paar cocktails gaan drinken en aangezien ik bijna niet drink voelde ik hem al. Eenmaal in het restaurant stapten we over op de Prosecco en bestelden we ons eten. Uiteraard moest dit mooi geserveerde voedsel gedeeld worden op mijn Instagram. Ik opende mijn telefoon, maakte een foto, plaatste deze en zei nog heel blij tegen mijn man, oh ik heb een berichtje. Ik klik het open en wat zie ik daar? Juist ja een piemel…ik legde mijn telefoon plat neer en keek mijn man aan..blijkbaar trok ik daar een bepaald gezicht bij want hij zei ” oh jee, was het er weer een?” toen ik ja zei vroeg hij of ik hem niet moest blokkeren? Ehm ja maar dan moet ik het dus nog een keer zien (het was niet zo een die dan weer verdwijnt) dus dat had even voorbereiding nodig.

En nu komt het dan…Hoezo zie jij allemaal stories voorbij komen van een vrouw (of man) die met haar partner een avond uit is en denk jij “hier, heb je een foto van mijn piemel” Terwijl ik dit schrijf moet ik er echt onwijs om lachen want jesus wat zielig is dit. En ik heb van mannelijke bloggers/influencers begrepen dat er ook genoeg vrouwen dit soort foto’s sturen. ONGEVRAAGD!!! Why?

Inmiddels heb ik het er heel vaak met vrienden en vriendinnen over gehad en niemand begrijpt het. Dit soort mensen komen aandacht tekort en willen gewoon schokeren. Daarnaast valt dit toch echt wel degelijk onder seksuele intimidatie en dat is echt een no go!

Kijk als jij wederzijds foto’s uitwisselt..met iemand die je leuk vind dan is daar natuurlijk niks mis mee maar doe dit soort shit niet ONGEVRAAGD. Heb een beetje respect voor jezelf en vooral voor degene naar wie je zoiets stuurt….want nee ze wil niet met je naar bed, ze zit niet op jou piemel foto te wachten en als ze op dat moment toevallig met haar vriendinnen is….oei dan wordt jij zo gemangeld…

En jij lieve lezer, heb jij weleens een seksueel getinte foto onvangen of verstuurd ONGEVRAAGD en wat was hiervan de reden? (ik verwacht eerlijk gezegd niet dat iemand hier eerlijk op antwoord, hahaha)

Liefs DaliaGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s