Samenwerking… fitness en voedings advies van gecertificeerd fitness trainer Sieb Wesseling!

Vandaag heb ik een leuke aankondiging voor jullie. Ik ben mijn blog ooit begonnen omdat ik met jullie wilde delen hoe het is om arthritis te hebben. Hoe het door bepaalde dingen te doen en te veranderen in je leven het toch prima mogelijk is om te fitnessen, lekker te eten en een normaal leven te leiden.

Inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot een echte hobby waar ik niet alleen vertel wat er in mij omgaat maar waar ik ook allerlei producten test en review. Ook via Instagram deel ik mijn leven met jullie.

Eigenlijk zou ik jullie ook veel meer willen vertellen over sport en de juiste voeding. Maar in alle eerlijkheid…ik ben geen expert en wat voor mij werkt dat werkt misschien niet voor jou.

Daarom heb ik nu een leuke aankondiging! Vanaf deze week zul je namelijk regelmatig een filmpje of een blog zien verschijnen van Sieb Wesseling. Sieb is gecertificeerd fitness trainer en kan jullie daardoor veel meer vertellen en uitleggen over sport, fitness, oefeningen en voeding.

Bij deze deel ik hier alvast een aantal filmpjes met workouts zodat je Sieb een beetje leert kennen en er nieuwe inspiratie uithaalt.

Ook kun je Sieb volgen op Instagram : @siebwesseling

Wil je nu ook een personal training schema of een persoonlijk voedingsplan? Neem vooral contact op met Sieb via siebw98@gmail.com

Voor nu laat ik het hier even bij. Genoeg om te kijken dacht ik zo!

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s