Evian & Mode Ontwerper Virgil Abloh lanceren een Limited Edition Collectie

evian-actmov-kv-fullrange-euNa een succesvolle samenwerking in 2019 lanceren evian® en Virgil Abloh een nieuwe
limited edition ”Activate Movement”-collectie. Deze bestaat uit een exclusief ontworpen
glazen fles en twee hervulbare evian® SOMA-flessen. De fles is vanaf maart verkrijgbaar
bij de Bijenkorf.

De ”Activate Movement”-collectie van Virgil Abloh is een eerbetoon aan de jeugd die de kracht heeft om verandering in gang te zetten en een oproep tot actie voor een duurzamere toekomst. Elke druppel op het ontwerp van de nieuwe glazen flessen staat voor de oorsprong en de puurheid van de bron van evian®; de Franse Alpen. De oneindige lus van druppels op het ontwerp staat voor de kracht en de mogelijkheid om met zelfs de kleinste actie een positieve verandering te bereiken.

Ik geloof erin dat zelfs de kleinste dingen die je onderneemt, kunnen bijdragen aan
verandering”, aldus Virgil Abloh. ”Dat was ook de inspiratie voor de ”Activate Movement”- collectie, omdat één druppel de aanzet kan geven tot een positieve verandering. Elk idee moet ergens beginnen. Daarom bedachten we; ‘Wat als wij nu die plek konden creëren?’ Een plek om de nieuwe generatie in haar kracht te zetten.

Naast de collectie lanceert evian® het ”Activate Movement Program”, waarbij kandidaten tussen de 18 en 35 jaar de kans krijgen om een subsidie van €50.000,- te winnen voor duurzame ontwerpoplossingen. De inzendingen zullen worden beoordeeld door evian, Virgil Abloh en een panel van deskundigen en evian laat hiermee zien dat het zich heeft gecommitteerd aan een duurzame toekomst. Ontwerpen kunnen tot 31 maart 2020 worden ingezonden. De QR-codes op de glazen Activate Movement-flessen leiden direct naar de online wedstrijd op evian.com/actmov .

Over evian®
Evian® natuurlijk mineraalwater komt uit het hart van de Franse Alpen, een unieke geologische locatie in de wereld. Het water legt meer dan 15 jaar een weg af door de rotsen en wordt verrijkt met essentiële mineralen. Het merk werkt al ruim 25 jaar aan het behoud van de natuurlijke omgeving van de bron en wil daarmee de uitzonderlijke kwaliteit van evian® natuurlijk mineraalwater veiligstellen voor de komende generaties. evian® natuurlijk mineraalwater is natuurlijk puur en uniek in balans en is een gezonde keuze de hele dag door. evian®, een merk van Danone, schaart zich achter de One Planet. One Health-visie van het bedrijf die uitdraagt
dat de gezondheid van de mens en van de planeet onderling met elkaar zijn verbonden.

Over Virgil Abloh
Virgil Abloh werd in 1980 geboren in Rockford, Illinois (VS) en is een kunstenaar, architect, ingenieur, creatief directeur en modeontwerper. Na zijn studie Civiele Techniek aan de Universiteit van Wisconsin-Madison behaalde hij zijn master in Architectuur aan het Illinois Institute of Technology. Hier leerde hij niet alleen over ontwerpprincipes, maar legde hij ook de basis voor zijn werk als kunstenaar. Momenteel is Virgil Abloh artistiek creatief directeur herenmode bij Louis Vuitton en oprichter en creatief directeur van Off-White c/o Virgil Abloh™.

Liefs Dalia

*tekst afkomstig van perspericht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s