Nora French: Het Blenderboek

Wat hou ik van lekker eten! Vooral als het makkelijk en snel te bereiden is! Laat Nora French daar nou de oplossing voor hebben bedacht! Het Blenderboek!

Ik ontving dit boek een aantal weken geleden en ben er natuurlijk gelijk mij aan de slag gegaan! Aangezien de eerdere kookboeken (Het Pioppi Kookboek en Gezond Fastfood) ook twee van mijn favorieten zijn kon ik niet wachten!

Het boek is een hardcover en heeft hele mooie pastelkleurtjes met als hoofdkleur roze…als je daar niet al vrolijk van wordt. Als ik het opensla zie ik dat er prachtige foto’s en heerlijk gerechten in staan! Een aantal daarvan….soepjes…ik hou van soepjes! Wij hebben gelijk de bietensoep gemaakt en een week later de thaise kokossoep met garnalen. Heel erg lekker!

 

Koken is nog nooit zo simpel geweest. Mijn polsen zijn regelmatig zo stijf en pijnlijk door de reuma dat het me soms amper lukt om groenten te snijden…dit komt er op neer dat meestal Mike staat te koken na een lange werkdag. Laatst kwam hij dus uit zijn werk en tadaaaaa ik had al gekookt want ja als je bijna niet hoeft te snijden en alles in de blender kunt gooien dan is het alleen nog maar een druk op de knop…en nog even opwarmen als hubby thuiskomt. De garnaaltjes bakken en klaar is kees…Wij hebben genoten en gaan dit zeker vaker maken.

Het boek bevat allerlei gezonde receptjes die heel makkelijk klaar te maken zijn en waar je dus een blender voor nodig hebt…gewoon om het lekker simpel te houden. Zo vind je in dit boek diverse recepten voor o.a. smoothies, oatmealbowls, pannenkoeken en wafels, soepen, sauzen en toetjes! Als je van snel en makkelijk koken houd is dit boek dus echt wel een must have!

 

Het blenderboek en de andere boeken van Nora French kun je bestellen bij Bol.com

Ik wens je heel veel kookplezier toe!

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s