Stress-situaties en drukke periodes? Blijf lekker in je vel met Bional Stress Balans

In onze drukke, veeleisende maatschappij ervaart bijna driekwart van alle Nederlanders in meer of mindere mate stress of mentale druk (bron: Healthyfest, 2019). Een beetje stress is nodig om goed te kunnen functioneren: het houdt ons extra geconcentreerd en alert. Als het zenuwachtige gevoel of de mentale druk echter de overhand neemt, is het fijn om te kunnen vertrouwen op de kracht van de natuur. Bional Stress Balans helpt om lekker in je vel te blijven tijdens stress-situaties: het maakt minder stressgevoelig, ondersteunt het energieniveau en ontspant en stelt gerust. De combinatie van drie kruiden, waaronder het bijzondere Indiase koningskruid ashwagandha én drie B-vitamines is het natuurlijke hulpmiddel tijdens drukke periodes. En goed nieuws voor vegetariërs en veganisten: ook voor hen is Stress Balans geschikt!

Stress balans helpt bij stress-situaties Maakt minder stressgevoelig (Ashwagandha*, Vitamine B11) Ondersteunt het energieniveau (Ashwagandha*, Vitamine B5, B12) Ontspant en stelt gerust (Valeriaan*, Citroenmelisse*) Verbetert de concentratie (Citroenmelisse*, Ashwagandha*)

Packshot_BionalStressBalansMinder stressgevoelig met ashwagandha

In de ayurvedische leer wordt ashwagandha, ook wel het koninklijk kruid of Indiase Ginseng genoemd, al ruim 4000 jaar gebruikt als natuurlijke rustgever. Het helpt bij stress-situaties, ondersteunt het energieniveau en verbetert de concentratie. Een capsule Bional Stress Balans bevat 300 mg ashwagandha wortelextract; dat is een gestandaardiseerd extract van het juiste deel van de plant, in een dosering die veilig is in gebruik en geen gewenning geeft.

Ontspanning met valeriaan en citroenmelisse

Naast ashwagandha bevat Bional Stress Balans nog twee kruiden: valeriaan en citroenmelisse. Deze natuurlijke rustgevers ontspannen en stellen gerust. Citroenmelisse verbetert bovendien de concentratie.

Activeer je natuurlijke energie met B-vitamines

Naast de drie kruiden bevat Stress Balans ook drie B-vitamines: vitamine B5, B11 en B12. Deze vitamines ondersteunen het energieniveau. Vitamine B5 ondersteunt bij spanning en helpt bij geestelijke druk. Vitamine B11 draagt bij aan de weerstand tegen stress en is goed voor de gemoedstoestand. En vitamine B12 tot slot draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest


GEBRUIK EN VERKRIJGBAARHEID

Een verpakking Bional Stress Balans bevat 20 capsules. Volwassenen wordt aanbevolen om 1 á 2 keer per dag een capsule in te nemen na de maaltijd. Bional Stress Balans is vanaf april verkrijgbaar bij ETOS en diverse (online) gezondheidswinkels. Consumentenadviesprijs: € 11,99. Kijk voor meer informatie op http://www.bional.nl.

*De evaluatie gezondheidsclaims voor ashwagandha, valeriaan en citroenmelisse is lopende.
**Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding, evenals een gezonde leefstijl.

OVER BIONAL

Bional combineert elke dag de meest vooruitstrevende wetenschap met de kracht van de natuur. Hierdoor biedt Bional specifieke producten die gemakkelijk en dagelijks te gebruiken zijn. Bional, helpt natuurlijk.

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s