Ik nam een week vrij van Social Media

Ik was er even helemaal klaar mee. Social media en alles wat daarbij komt kijken. Instagram en het voordturend veranderende algoritme…wel gevonden worden in hashtags, niet gevonden worden in hashtags en het verwijderen van video’s omdat er blijkbaar een muziekje op de achtergrond aanstaat dat auteursrechterlijk beschermd is. En verder zag ik ook nog eens overal Coronavirus langskomen…Instagram kon me wel even mijn rug op…

Ik was er serieus zo klaar mee dat ik bijna de app tijdelijk verwijderd heb. Toch wilde dan niet gelijk iets doen wat zo rigoreus was. Ik bedoel via dm heb ik wel leuke gesprekken, ik was alleen de feed en het posten even zat.

Daarom besloot ik een kleine social media break in te lassen. Even een week niks meer posten op mijn feed, weinig online en alleen reageren op DM’s van mensen en af en toe een story.


Hoe dat bevallen is? Ik had ineens veel tijd over. Werkte meer aan mijn blog dan anders, gaf het een heel nieuw uiterlijk, genoot van een goed boek, sliep beter, zat niet meer tijdens het kijken naar de tv tegelijk met mijn telefoon in mijn hand en heb een heleboel opgeruimd. Ik genoot van de rust en heb me geen moment verveeld.

Ook heb ik de tijd gehad om er eens over na te denken wat ik nu precies wilde met zowel mijn blog als mijn instagram. Ik benaderde mede instagrammer Sieb, die ook blogt en leerzame leuke filmpjes maakt over fitness en gezondheid en ik besloot zelf ook wat meer product reviews en dergelijke te gaan doen. Dit betekent dat je zo nu en dan ook foto’s van mij voorbij zult zien komen waar ik een product gebruik of uitprobeer. Sommige van die producten koop ik zelf en sommige zijn gesponsord maar weat je krijg is zoals altijd mijn eerlijke mening!

Inmiddels ben ik ook weer online aanwezig en ben ik weer mijn positieve vibe de wereld in aan het gooien. Wel heb ik meldingen uitgezet zodat ik het niet direct zie als iemand iets van me liked of reageert. Uiteraard neem ik wel de tijd om op zoveel mogelijk van jullie lieve comments te reageren maar….ik neem wel wat vaker een break want dat is soms best lekker en nodig!

Heb jij wel eens een break genomen, van social media of misschien wel van je werk of iets anders? Ik zou het leuk vinden als je me over jou ervaring daarmee verteld in de comments hieronder!

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s