Sieb Wesseling, Hoe verlies ik lichaamsvet?

Ik krijg nog steeds veel vragen van mensen hoe ze lichaamsvet kunnen verliezen. Er wordt nog te vaak gedacht dat men een streng dieet moet volgen om vet te verbranden. Aangezien dit niet het geval is, heb ik besloten om een video te maken waarin ik uitleg hoe vetverlies nu echt werkt. Met deze video hoop ik dat ik het voor iedereen duidelijk kan maken en alle missvattingen kan wegnemen.

Mocht je nu na het kijken van de video nog vragen hebben, stel ze dan hier onder in de comments.

 

Je kunt me ook volgen op instagram: @siebwesseling

Groetjes Sieb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s