Alissi Bronte Purissimo Diamond Serum

Een paar maanden geleden schreef ik een blog over de producten van Alissi Bronte. Nog niet gelezen? Je kunt hem hier teruglezen.

Als ambassadeur van Alissi ontvang ik regelmatig producten om te testen. Zo ook nu hun nieuwste product. Het Purissimo Diamond Serum met Hyaluronic Acid.

Onze Purissimo is het nieuwste hyaluronzuur vanwege het proces hoe de hyaluronzuur is verkregen. Deze werkwijze geeft een hyaluronzuur met een zeer laag moleculair gewicht, wat zorgt voor een perfecte penetratie in de huid. Deze polysaccharide is van nature aanwezig in de intercellulaire matrix van de huid, waardoor het ondersteuning, flexibiliteit en elasticiteit biedt. De belangrijkste functie is om water in de cellen te behouden, waardoor de huid intens gehydrateerd wordt en meer volume krijgt. Omdat de moleculen zich vol water zuigen en opzwellen, worden rimpels naar boven geduwd en vullen zo op. Daarnaast dient hyaluronzuur ook als transportmiddel. Het zorgt ervoor dat andere actieve ingrediënten sneller en dieper worden opgenomen door de huid.

Bron: Alissi Bronte

Ik heb nu een paar weken de tijd gehad om het serum uit te proberen. Hieronder deel ik mijn ervaringen met jullie.

Allereerst valt het mij op dat ook dit product weer in een prachtige verpakking zit. Heel high end en luxe. Het flesje is van glas en er zit een pompje op zodat je niet teveel gebruikt. Twee pompjes is voldoende voor je hele gezicht. Je doet hierdoor best wel lang met het flesje. img_0952

In tegenstelling tot het vorige serum van Alissi Bronte is deze helemaal geurloos. Persoonlijk vind ik dit iets prettiger.  Ik breng dit 2x per dag aan nadat ik mijn huid gereinigd heb en voordat ik mijn gezicht insmeer met gezichtscreme en oogcreme.

Het serum voelt aan als water maar dan wat dikker (een beetje gelvorm) en trekt mega snel in mijn huid waardoor ik niet te lang hoef te wachten voordt ik mijn gezichtcreme kan opsmeren. Heel fijn als je in de ochtend weinig tijd hebt dus.

Groot voordeel, als je een gevoelige huid hebt is dit ideaal, het is vrij van parabenen, parfum en er zit geen alchohol in.

Mijn huid voelt gehydrateerd en eigenlijk denk ik dat ik zelfs mijn dagcreme zou kunnen overslaan als ik dit serum gebruik. Hij is voor mij ook ideaal omdat ik altijd zo’n trekkerige huid krijg in de winter maar ook in de zomer is hij natuurlijk fijn om de vochtbalans op peil te houden!

Mocht je meer willen weten over Alissi Bronte dan kun je daar hier meer over lezen.

Het Serum kun je hier bestellen.

Liefs Dalia

 

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s