Steun de beauty professional

Met de lancering van de website steundebeautyprofessional.nl wil leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals (BTP) alle beauty professionals een hart onder de riem steken. Alle salons en praktijken zijn helaas noodgedwongen gesloten en daardoor worden alle beauty professionals keihard getroffen door de coronacrisis. Om alle specialisten een helpende hand te bieden in deze lastige tijd is deze website gelanceerd.
Hard getroffen
Hoewel ze niets liever doen dan (verwen)behandelingen geven in hun salon en praktijk,
zitten de beauty professionals nu thuis. Al ruim voordat het kabinet op 23 maart het
uitoefenen van zogenaamde & contactberoepen tot 6 april verbood, en later verlengde tot en met 28 april, hadden veel salons al hun deuren gesloten. Binnen de branche is veel begrip, maar de ondernemers zien ook hun omzet schrikbarend dalen. Hoewel het kabinet al eerder het noodpakket banen en economie aankondigde, blijken veel beauty professionals hier niet voor in aanmerking te komen. Reden te meer voor de BTP om een helpende hand te bieden.
img_5084Steun jouw beauty professional!
Iedereen kan dankzij de website zijn of haar favoriete beauty professional steunen door een tegoedbon aan te schaffen. Het werkt heel eenvoudig: je selecteert een salon of praktijk, je kiest een bedrag waarvoor je een tegoedbon wilt kopen, rekent af via Ideal en binnen een week ontvangt de betreffende beauty specialist het geld (er wordt alleen 0,29 cent aan transactiekosten in mindering gebracht). Wanneer ze weer open gaan kan de behandeling worden ingepland. Elke beauty professional, of ze nu werkzaam zijn als
schoonheidsspecialist of nagelstylist, pedicure of visagist, kapper of masseur: iedereen die als professional in Nederland werkzaam is in de beauty branche kan zich aanmelden. Uiteraard is deelname helemaal gratis!

Doe mee!
Wil jij jouw favoriete salon of praktijk ook een helpende hand bieden in deze moeilijke tijd? Schaf dan nu een waardebon naar keuze aan! Meer informatie over hoe het werkt en hoe je jezelf als beauty professional of klant kunt aanmelden vind je op de website:
www.steundebeautyprofessional.nl.

Liefs Dalia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s